Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0
Οι γηπεδούχοι είχαν άγχος

Στο στάδιο Καραϊσκάκη σε 20 μέρες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους Παναιτωλικός και Εθνικός. Το χτεσινό 0-0 στο Αγρίνιο αναμφίβολα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες που με ενισχυμένο κέντρο και άμυνα πήραν αυτό που ήθελαν. Οι γηπεδούχοι "φορτωμένοι" άγχος από την παρουσία 4.000 οπαδών τους δεν έφτασαν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καμία αξιόλογη φάση εκτός από ένα σουτ του Αθανασιάδη στο 8'. Στην επανάληψη οι Αγρινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους απείλησαν την εστία του Κουρκούνα, όμως στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχοι. Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Λάιος, Δελακάς και Παπαχρήστος ενώ από τον Εθνικό Καψής, Γεωργαμλής, Σιδέρης και ο τερματοφύλακας Κουρκούνας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοτζαμπασίδης, Κωσταντόπουλος, Λάιος, Δελακάς, Βασιλείου, Καρυπίδης, Σμυρνής, Μπόλης, Ζαχαρόπουλος, Παπαχρήστος, Γιοβάνοβιτς.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουρκούνας, Κόντης, Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Σιδέρης, Μπουγάς, Καψής, Γελαδάρης, Τσιαπίρης, Αθανασιάδης, Τζιάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ