Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τηλε-κόντρα

Ο ΠΑΟ λέει όχι στην ΤV και η ΕΠΑΕ στέλνει εισαγγελέα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο

Σαν να μην έφτανε το... φιτίλι της διαιτησίας, βρέθηκε ένα ακόμα για να δυναμιτιστεί το πρωτάθλημα πριν ακόμα ξεκινήσει. Ο Παναθηναϊκός αρνείται την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με την Καλαμάτα, συνεχίζοντας το "αντάρτικο" που ξεκίνησε πρόπερσι. Αποφασισμένη να αντιδράσει (θεωρητικά τουλάχιστον) φαίνεται η ΕΠΑΕ.

Οι "πράσινοι" βέβαια, δεν έχουν επίσημα ενημερώσει την Ενωση αλλά χρησιμοποίησαν τη γνωστή μέθοδο της διαρροής μέσω "κύκλων". Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Γ. Δέδες, δε θέλησε χτες να πει πολλά. Αρκέστηκε να επισημάνει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟ δεν έχει στείλει κανένα έγγραφο στη διοργανώτρια και να επαναλάβει πως υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί.

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ οι συνέπειες είναι μηδενισμός στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αποβολή από τα τρία επόμενα. Αν μάλιστα δεν υπάρξει συμμόρφωση, η ποινή είναι οριστική αποβολή από τη διοργάνωση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες στην ΕΠΑΕ σκέφτονται αύριο στο ΟΑΚΑ να υπάρχει εισαγγελέας, που θα επιβλέπει την εφαρμογή των κανονισμών.

Αντίθετα η ΑΕΚ, αφού απέσπασε τη δέσμευση της διοργανώτριας πως θα προβληθούν τόσοι αγώνες της, όσοι και των ΠΑΟ, Ολυμπιακού, ήρε τις επιφυλάξεις της και σήμερα θα υπογράψει την προκήρυξη του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ