Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τι κοινό έχουν η Αρτα και η Ελευσίνα;

Τι κοινό έχουν η Αρτα και η Ελευσίνα; Ισως και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα τους άνεργους, αλλά σίγουρα και τα δυο έτοιμα νοσοκομεία που δε λειτούργησαν ποτέ.

Κι όμως, στο προεκλογικό φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ για το κοινωνικό κράτος, διαβάζουμε ότι τα νοσοκομεία της Ελευσίνας και της Αρτας είναι μεταξύ των "εννέα νέων νοσοκομείων που λειτούργησαν στην τριετία του ΠΑΣΟΚ".

Εδώ ακόμα και μέσα στην προεκλογική περίοδο βγαίνει στην τηλεόραση ο υπουργός Υγείας, Αν. Πεπονής, και δηλώνει πως απ' όταν ανέλαβε υπουργός διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το νοσοκομείο - παρά τις ακατάσχετες δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ στην τριετία, που πήγαινε από εξάμηνο σε εξάμηνο την έναρξη της λειτουργίας του. Στο νοσοκομείο της Ελευσίνας λειτούργησαν τα εξωτερικά ιατρεία, το τμήμα Επειγόντων και η Παθολογική Κλινική (Ποιος λέει την αλήθεια, ο Πεπονής ή το φυλλάδιο του ΠΑΣΟΚ;).

Οσον αφορά το νοσοκομείο της Αρτας, μήπως το είδε ο πρωθυπουργός κατά την τελευταία ομιλία του απ' το Γιοφύρι της Αρτας - απ' όπου έχει ωραία θέα - και νόμισε πως λειτουργεί;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ