Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η καρδιά του Σιρανό

Οχι, δεν έχει ταινίες απόψε. Μα αν επιμένετε να δείτε κάτι που θα κάνει την ώρα να περάσει κάπως ευχάριστα, τότε, με κάθε επιφύλαξη, διότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ανατραπεί το πρόγραμμα, προτείνουμε:

Από το SEVEN X στις 22.00 "Σιρανό ντε Μπερζεράκ" του Μάικλ Γκόρντον.

Πρόκειται για μια θαυμάσια κινηματογραφική μεταφορά του υπέροχου μυθιστορήματος του Εντομόντ Ροστάν, που αφηγείται τον έρωτα του πανάσχημου, αλλά πανέξυπνου Σιρανό για την εξαδέλφη του Ρωξάνη. Ενας έρωτας ρομαντικός, αγνός, πέρα και πάνω από κάθε ανθρώπινο εγωιστικό συναίσθημα. Ενας καλός πολεμιστής, που ξέρει να διηγείται όμορφα παραμύθια, που είναι μοναδικός στις ερωτικές επιστολές, γλεντάει, πολεμάει και προστατεύει τον αγαπημένο της πολυαγαπημένης του. Και ακόμη κάνει κάτι τυραννικό για τον ίδιο. Γράφει ερωτικές επιστολές που δονούν την αγνή ψυχή της Ρωξάνης, που ερωτεύεται τον γράφοντα. Ομως, τις υπογράφει ο αντίζηλός του. Με τον εξαιρετικό Χοσέ Φερέρ.

Από το MEGA στις 00.15 "Η καρδιά του κεραυνού" Μάικλ Απτεν.

Μια ενδιαφέρουσα και αξιόλογη θα λέγαμε ταινία, που ακροβατεί ανάμεσα στο θρίλερ μυστηρίου και στο γουέστερν. Ενας πράκτορας του FBI πηγαίνει σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό των Σιου, στη Νότια Ντακότα, για να βοηθήσει έναν συνάδελφό του στην εξιχνίαση μιας δολοφονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ