Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τετάρτη θα χτυπήσει ο ΣΕΒ

Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Η... "ευπαθής τάξις" των βιομηχάνων σε αντίθεση με τη δραστήρια παρουσία τους όλη την τριετία (κάθε μήνα αποτιμούσαν τη δουλιά της κυβέρνησης και έδιναν τις ανάλογες κατευθύνσεις) αυτή τη φορά παρενέβησαν στην προεκλογική περίοδο μόνο με την επιστολή τους προς τους αρχηγούς των κομμάτων, με την οποία ...απλά γνωστοποιούσαν τις απαιτήσεις τους.

Εχουν τη γνώση όμως οι ...φύλακες. Ηδη αποφάσισαν και προανάγγειλαν ότι την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη θα δώσουν συνέντευξη Τύπου. Το τι θα πουν είναι λίγο - πολύ γνωστό. Θα θέσουν τη νέα κυβέρνηση προ των εθνικών της ευθυνών και θα αρχίσουν να απαριθμούν τα θέματα του ...διαγωνισμού "καλής συμπεριφοράς". Θέμα πρώτο: Μέτρα για την είσοδο της Ελλάδας στο κοινό νόμισμα. Θέμα δεύτερο: Περικοπές δαπανών. Θέμα τρίτο: Αγορά εργασίας - ασφαλιστικό κλπ.

Αρκετά άντεξαν οι άνθρωποι να περιμένουν. Από την Τετάρτη και για 4 χρόνια θα έχουν πάλι αυτοί τον πρώτο λόγο. Οσοι διασκεδάσατε, διασκεδάσατε. Από τη Δευτέρα τα κεφάλια μέσα.

Αυτό θα επιδιώξουν και πάλι. Γι' αυτό, αγαπητέ ψηφοφόρε, μην το σκέπτεσαι καθόλου. Μαζικά ΚΚΕ. Να αρχίσουν να παίρνουν τα όνειρα εκδίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ