Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δικομματικές "αβρότητες"

Δικομματικές συνδικαλιστικές αβρότητες με ιδιαίτερη σημασία, στο χώρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Με επιστολή τους δυο κορυφαία στελέχη της ΠΑΣΚΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην ΥΠΑ Βασ. Αλεβιζόπουλος και ο γγ Γεωρ. Νίκου εύχονται στον "αγωνιστή αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας" και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημ. Κατούνη, "κάθε επιτυχία στον αγώνα" για την είσοδό στη Βουλή.

Αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για μια τυπική ευγενική συναδελφική χειρονομία, πέφτει έξω. Γιατί τα δύο στελέχη της ΠΑΣΚΕ, παριστάνοντας πως μιλούν εξ ονόματος όλων των εργαζομένων στην ΥΠΑ, του διαμηνύουν: "Οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ στηρίζουμε τον αγώνα σου, στηρίζουμε τον αγωνιστή συνδικαλιστή, τον άνθρωπο που αγωνίστηκε μαζί μας για τη θεσμική και οικονομική πρόοδο όλων των εργαζομένων"!

Βέβαια, τα δύο αυτά στελέχη προφανώς (; ) θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Απλά οι ευχές τους κρύβουν βαθύτερη πολιτική σημασία. Επιβεβαιώνουν την - επί της ουσίας - συμφωνία των δύο βασικών εταίρων του δικομματισμού. Περιττό να πούμε, ότι οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ έχουν το λόγο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ