Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ξεκρέμαστοι οι μηλοπαραγωγοί

Ανακοίνωση της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ

Ξεκρέμαστους αφήνει η κυβέρνηση τους κατεστραμμένους μηλοπαραγωγούς της Αγιάς, καθώς το δίκαιο αίτημά τους για συγκέντρωση των πεσμένων μήλων σε κλούβες, ζύγισμα και απόσυρση, παραμένει άλυτο.

Τα παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, τονίζοντας: "Η εξαγγελία ότι συνεργεία από γεωπόνους της Διεύθυνσης Γεωργίας θα βγούνε στα χωράφια της επαρχίας, για να καταγράψουν το ακριβές μέγεθος της ζημιάς (θα μετρήσουν τις κλούβες με τα πεσμένα μήλα) και στη συνέχεια θα δώσουν τα στοιχεία στον ΕΛΓΑ για να αποφασίσει αν η αποζημίωση των μηλοπαραγωγών θα γίνει με τη μέθοδο της εξατομίκευσης ή της απόσυρσης, αποτελεί συνέχεια μιας ακατάσχετης υποσχεσιολογίας. Μιας υποσχεσιολογίας που πρώτος εγκαινίασε ο ίδιος ο Κ. Σημίτης με την ομιλία του στη Λάρισα και αποτελεί συνέχεια της γνωστής παρελκυστικής τακτικής των κρατικών και νομαρχιακών παραγόντων, πίσω από την οποία δυστυχώς, για τους αγρότες, σέρνεται και η πλειοψηφία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Μηλοπαραγωγών της επαρχίας Αγιά".

"Η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ - συνεχίζει η ανακοίνωση - πιστεύει πως η μόνη δίκαιη λύση είναι η ικανοποίηση του βασικού αιτήματος των μηλοπαραγωγών: Ζύγισμα και απόσυρση των μήλων". Και καταλήγει: "Τιμωρήστε με την ψήφο σας όσους σας εμπαίζουν και αδιαφορούν. Ψηφίστε μαζικά το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που με συνέπεια και ειλικρίνεια στάθηκε και θα σταθεί στο πλευρό σας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ