Πέμπτη 3 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η αναμέτρηση με τη συντήρηση συνεχίζεται...

Την Παρασκευή η πρώτη πανεξόρμηση της ΚΝΕ σε όλη την Αθήνα για την προπαγάνδιση της μεγάλης συγκέντρωσης της Οργάνωσης, στις 13 του Οκτώβρη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η αναμέτρηση με τη συντηρητική πολιτική και τους φορείς της συνεχίζεται και οι νέοι κομμουνιστές και κομμουνίστριες ξεκινούν τη μάχη της ενημέρωσης για να μεταφέρουν το μήνυμα της αντεπίθεσης στη συντήρηση σε κάθε νέο και νέα που δε βολεύεται μέσα στη σημερινή μιζέρια.

Την Παρασκευή ξεκινά η πρώτη μεγάλη πανεξόρμηση της ΚΝΕ σε όλη την Αθήνα για την προπαγάνδιση της μεγάλης γιορτής - συνάντησης του ΚΚΕ με τη νέα γενιά την Κυριακή 13 του Οκτώβρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα.

Στα σχολεία, στα στέκια και στους χώρους δουλιάς της νεολαίας, οι Κνίτες και οι Κνίτισσες δείχνουν, όπως λέει και η πρόσκληση για τη συγκέντρωση, ότι το ΚΚΕ "δεν είναι κόμμα που δρα μόνο προεκλογικά, ούτε περιορίζει την πάλη του μέσα στους τέσσερις τοίχους της Βουλής. Γιατί το σύνθημα - κάλεσμα του ΚΚΕ "αντεπίθεση στη συντήρηση και στο συμβιβασμό" δεν ήταν μόνο προεκλογικό, μα είναι μήνυμα ελπίδας και η μόνη πρόταση διεξόδου για τον λαό και τη νεολαία".

"Μπορούμε με τους αγώνες μας, συνεχίζει η πρόσκληση προς τους νέους και τις νέες, μαζί με την εργατική τάξη και το λαό να βάλουμε φραγμό και να ανατρέψουμε τη συντηρητική πολιτική και την εξουσία των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού. Με ισχυρό ΚΚΕ - με μαζική ΚΝΕ μπορούμε να γίνουμε η γενιά της αντεπίθεσης, για την ειρήνη, τα δικαιώματά μας, για το σοσιαλισμό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ