Τρίτη 8 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Πράξη" και "Διπλούς Ερως"

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι πρόβες στο "Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας",όπου η Θεατρική Εταιρεία "Πράξη" θα αρχίσει τις φετινές παραστάσεις της, με πρώτο το έργο του Χάρολντ Πίντερ "Παλιοί καιροί".Δύο γυναίκες και ένας άντρας συνθέτουν το "τρίγωνο" των ηρώων του έργου, που ερμηνεύουν οι: Μπέττυ Αρβανίτη, Σμαράγδα Σμυρναίου και Σοφοκλής Πέππας.Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και σε καινούρια μετάφραση του Γιώργου Δεπάστα.Τα σκηνικά - κοστούμια είναι του Γιώργου Πάτσα.

Τους "Παλιούς καιρούς",που θα ανέβουν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη και θα παιχτούν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, θα διαδεχθούν τα άπαικτα έργα στην Ελλάδα "East - West Game" του Τζων Κασσαβέτη και "Εργον Tέχνης" της Γιασμίν Ρεζά.

  • Η Εταιρεία Θεάτρου "Διπλούς Ερως" αρχίζει τις δραστηριότητές της με την παρουσίαση του έργου "Αλτουσέρ - Ροκ",σε τέσσερις πόλεις της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. Η περιοδεία θα διαρκέσει από 10 - 22 του Οκτώβρη. Η σκηνοθεσία είναι των Αλμπερχτ Χίρχε και Μιχαήλ Μαρμαρινού,τα σκηνικά - κοστούμια της Κατρίν Κρουμπάιν.Παίζουν: Γιώργος Κακανάκης, Ακύλλας Καραζήσης, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Ολιβερ Ντρέσελ, Αντριαν Φρίλιγκ, Αλμπρεχτ Χίρχε.Μετά το τέλος της περιοδείας, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός θα διευθύνει σεμινάριο βιοενέργειας για ηθοποιούς στο Κρατικό Θέατρο Λειψίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ