Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Χωρίς περιθώρια απωλειών

Ο Ολυμπιακός παίζει "τραυματισμένος" στο Βερολίνο με Αλμπα και ο Παναθηναϊκός στη Λιουμπλιάνα με Ολίμπια

Οι "κόκκινοι" από το Βερολίνο και οι "πράσινοι" από τη Λιουμπλιάνα, ξεκινούν σήμερα την αντίστροφη μέτρηση στην Α φάση της ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αλμπα. Τη μοναδική ομάδα που τον νίκησε στον Α γύρο και μάλιστα στην έδρα του με 67-64. Στη συνέχεια οι Γερμανοί ηττήθηκαν σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα για τους παίκτες του Ιβκοβιτς. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να κλείσουν τη... μαύρη τρύπα του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή. Τα προβλήματα του Ιβκοβιτς έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό των Φασούλα, Αντερσεν, Μπακατσιά και Νάκιτς. Κι οι τέσσερις έχασαν αρκετές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι. Ο Σέρβος προπονητής αισιοδοξεί για το τελικό αποτέλεσμα κι όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση "ο Ολυμπιακός έχει τη δύναμη να κερδίσει τον αγώνα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει", δεν παρέλειψε όμως να υπενθυμίσει ότι "η Αλμπα δε διαθέτει άλλα περιθώρια απωλειών".

Αναγκαστικά χωρίς δεύτερο ξένο αντιμετωπίζει την Ολίμπια ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με νίκη μπορούν να ελπίζουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Γ ομίλου, αλλά το ίδιο ισχύει και για τη σλοβενική ομάδα. "Εχουμε ξεχάσει το παιχνίδι της Κυριακής και συνεχίζουμε ακάθεκτοι" δήλωσε κατά την αναχώρηση ο Φρ. Αλβέρτης. Το παιχνίδι θα δείξει αν έχει δίκιο. Η συντριβή από την ΑΕΚ δεν επιτρέπει τέτοια αισιοδοξία. Οσο για το προχωράμε ακάθεκτοι, απλώς να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και τότε χωρίς δεύτερο ξένο, νίκησε δύσκολα τους Σλοβένους με 75-67.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αγωνίζονται την ίδια ώρα. Στις 21.00 το STAR θα μεταδώσει τον αγώνα των "πρασίνων" και το "Supersport" το παιχνίδι του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ