Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Εκρηξη" Μπάγεβιτς

Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και τους ζήτησε να μη "σκοτώνουν" τους παίκτες

"Εκρηξη" Μπάγεβιτς χτες στο Ρέντη που πέρασε στην... αντεπίθεση κατηγορώντας ακόμη και τους δημοσιογράφους για τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο Φάληρο. "Χείμαρρος" ο Ντούσκο, τόνισε για την ισοπαλία με την Παναχαϊκή: "Αν βάζαμε γκολ δε θα κάνατε αυτές τις ερωτήσεις. Μας λείπει η σταθερότητα. Εχουμε μπροστά μας πολλά ματς και διαφορετικούς αντιπάλους". Στη συνέχεια έκανε την πρώτη επίθεση στους εκπροσώπους του Τύπου: "Κάνουμε μια δουλιά που νομίζετε ότι είναι πολύ εύκολη. Δε με ενδιαφέρει για μένα. Μη δημιουργείτε αυτά που δημιουργείτε τόσα χρόνια. Μην γράφετε ονόματα ποιος μπορεί να παίξει και ποιος όχι. Πάτε πολύ μακριά. Κάποιους παίκτες που αμφισβητείτε, έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μην τους σκοτώνετε". Για να ολοκληρώσει: "Δεν ξέρω πώς θα πάρετε αυτές τις δηλώσεις. Μην προσπαθήσετε να μου κάνετε ομάδα. Ξέρω πόσο δυνατοί είσαστε, όμως αυτό δε με ενδιαφέρει".

Ο πρίγκιπας του Νερέτβα στάθηκε στις συνήθειες των περασμένων χρόνων: "Νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε τόσο λίγο χρόνο, κάτι που συμβαίνει εδώ και οκτώ χρόνια. Εμείς προσπαθούμε να αποβάλουμε το άγχος". Σχετικά με το απαιτούμενο θέαμα και τις συγκρίσεις με την ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς είπε: "Δεν προσπαθούμε να μιμηθούμε αυτό που κάνει η ΑΕΚ. Απλά προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι από αυτή. Οσον αφορά το θέαμα χρειάζονται και άλλα πράγματα, κυρίως πιο ψηλό επίπεδο απόδοσης".

Για την ψυχολογία των παικτών μετά την ισοπαλία με την πατρινή ομάδα ο Ντούσκο τόνισε "ότι δεν υπάρχει πανικός και ότι μετά από αυτό το ματς οι ποδοσφαιριστές θα βγουν ακόμη πιο δυνατοί και αποφασιστικοί".

Σε ερώτηση για την επιμονή του να χρησιμοποιεί τον Αλέκο Αλεξανδρή απάντησε: "Πιστεύω στον Αλέκο γιατί το αξίζει". Τέλος, για τον τραυματισμό του Ανδρέα Νινιάδη επισήμανε: "Είναι σημαντική απώλεια όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να κλαίμε".

Στον αγωνιστικό τομέα η προπόνηση των ερυθρολεύκων συνεχίστηκε μετ' εμποδίων καθώς ο Μπάγεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του 10 παίκτες. Πρόκειται για τους στρατευμένους Ιωαννίδη, Καρασαββίδη, Αμανατίδη, Τρούπκο, τους διεθνείς Νταμπίζα, Καραταϊδη, Αλεξανδρή, Ελευθερόπουλο και τους τραυματίες Νινιάδη και Σαμπανάτζοβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ