Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θρίλερ για Μπορέλι

Σήμερα ανακοινώνει την απόφασή της η ΦΙΦΑ για την τιμωρία ή όχι του Αργεντινού

Η μάχη για την κατοχύρωση του Χουάν Χοσέ Μπορέλι στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται αμείωτη. Αργά χτες βράδυ η Επιτροπή της ΦΙΦΑ θα αποφάσιζε αν ο Αργεντινός μέσος θα ήταν παίκτης της Οβιέδο από τώρα. Η απόφαση θα ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισπανοί ζήτησαν άμεσα την μπλε κάρτα του Μπορέλι ώστε να παίξει αμέσως στον πρωτάθλημα ή διαφορετικά να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις διπλές υπογραφές.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού επικρατούσε συγκρατημένη αισιοδοξία αν και η τελική απόφαση μετά την έφεση του ΠΑΟ θα παρθεί στις 6 Δεκέμβρη στη Βαρκελώνη. Η πράσινη ΠΑΕ υποστηρίζει πως το συμβόλαιο με τον παίκτη είναι έγκυρο αφού έληγε στις 31 Οκτώβρη και όχι στις 1 Ιούλη όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες της Οβιέδο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Βέλιμιρ Ζάετς ξεκίνησε από χθες μίνι προετοιμασία με διπλές προπονήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος για δύο βδομάδες. Ο "λαγός" ζήτησε πάλι χθες μια μικρή διορία προκειμένου να αποκτήσει μια σφαιρική εικόνα για τη δυναμικότητα του τριφυλλιού: "Σε ένα μήνα θα είμαι απόλυτα διαβασμένος. Πρέπει να αλλάξουμε τακτική ώστε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια".

Ο Ζάετς δε θα έχει στη διάθεσή του 9 παίκτες που είναι διεθνείς και θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις στην Παιανία. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 6μμ σε φιλική κόντρα την Προοδευτική. Ο προπονητής του ΠΑΟ θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ρεζέρβες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ