Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ
Νίκη = πρόκριση

Με αλλαγές θα παρατάξει σήμερα την Εθνική ελπίδων απέναντι στην Κροατία (15.00, ΕΤ-1) στα πλαίσια του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Γ. Κόλλιας. Οι "μικροί" στοχεύουν στη νίκη η οποία θ' αποτελέσει σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουν να την πετύχουν στηριζόμενοι στο ισχυρό κέντρο και την επίθεση που ξεκινάει από την άμυνα.

"Αντιμετωπίζουμε μια χώρα που βρίσκεται ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα. Εμείς όμως δεν ήρθαμε να παίξουμε αρνητικά, αλλά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι η ισοπαλία αλλά στοχεύουμε στη νίκη", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: "Ο βροχερός καιρός συνήθως ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Εμείς όμως έχουμε τεχνίτες παίχτες και τέτοιες καιρικές συνθήκες δε νομίζω να μας ευνοήσουν".

Μάλλον θα ξεκινήσει με τους Ελευθερόπουλο, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Μαυρογενίδη, Κουλακιώτη, Αλεξόπουλο, Δέλλα, Καραγκούνη, Σ. Κωνσταντινίδη, Λυμπερόπουλο, Στολτίδη. Οι "οικοδεσπότες" θα παραταχθούν με τους Ρούνιε, Ζίφκοβιτς, Σίμιτς, Τόμας, Λάλιτς, Μάριτς, Κόσιτς, Λιούριτς, Μπούλατ, Βούτσκο, Βούγκρινετς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ