Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μυρίζει ντέρμπι

Ο "τραυματισμένος" ΠΑΟ υποδέχεται τη φιλόδοξη ΑΕΚ

Στον "τάφο του Ινδού" συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, όπου ο "λαβωμένος" Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Ισως εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δε θεωρούσαμε το παιχνίδι ντέρμπι. Από τη μια όμως, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού που τελειωμό δεν έχουν, από την άλλη, οι καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό κάνουν το παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι η θέση του πασαδόρου, απ' όπου θα απουσιάσει ο Ανδρεόπουλος (ένα μήνα έξω λόγω σοβαρού διαστρέμματος), ενώ ο δεύτερος πασαδόρος, ο Σιδηρόπουλος, πάσχει από ισχιαλγία. Προβλήματα υγείας έχει και ο Χατζηαντωνίου, ενώ ο Τριανταφυλλίδης δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό από τότε που έκανε εγχείρηση. Από την άλλη, η ΑΕΚ με τις τελευταίες εμφανίσεις της έχει πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο και σίγουρα παρά το μεγάλο όνομα του αντιπάλου της δεν προτίθεται να γίνει το θύμα της υπόθεσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί απ' ευθείας στο μεγαλύτερο μέρος του από την ΕΤ-1.

Εξάλλου σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζεται και στο παιχνίδι της Φιλίας με τον Ολυμπιακό, που αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό της στην Ηλιούπολη (γίνονταν έργα στο παρκέ). Παρ' όλα αυτά, οι "Πειραιώτες" μετά την αναπάντεχη ήττα από την Ορεστιάδα στην έδρα τους ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη για να "πάρουν τα πάνω τους".

Τη Δευτέρα, στη Θεσ/νίκη, ο Ηρακλής υποδέχεται τον Κτησιφώντα σε έναν αγώνα που το θέμα "έξοδος στην Ευρώπη" είναι αυτό που καίει και τους δυο. Οπως είναι φυσικό, η νίκη θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΤ-1.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες είναι:

A1 Ανδρών: Φιλία - Ολυμπιακός (Ηλιούπολη 19.00 απευθείας στιγμιότυπα ΕΤ-1), Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Λεωφόρος 18.00 απευθείας συνδέσεις από την ΕΤ-1), ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξ. (Σταυρούπολης 19.00), Ορεστιάδα - Εσπερος (Ορεστιάδας 19.00), Μίλων - Αρης (Μίλωνα 18.00). Τη Δευτέρα Ηρακλής - Κτησιφών (Κατσάνειο 18.15 ΕΤ-1 απ' ευθείας).

Α2 Ανδρών: Ηφαιστος - Ιωνικός ΝΦ (19.30), Ζαφειράκης - Σέρρες (18.00), Γιάννινα - Φάρος (18.00), Μακεδονικός - Αριστοτέλης (18.00), Πανελλήνιος - Ιωνικός Νικ. (19.00), ΕΑ Πατρών - Κομοτηνή (19.00).

Α1 Γυναικών: Σήμερα: Λάρισα - Παναθηναϊκός (Νεάπολης 19.30), Ιωνικός Ν. Φ. - Αρης (Ιωνικού 19.00). Κυριακή: Ηλυσιακός - Νίκη Αλεξ. (Ιλισίων 12.00), Βριλήσσια - Ολυμπιακός (Χαλανδρίου 13.15), Φιλαθλητικός - ΒΑΟ (Αλεξάνδρειο 13.00).

Στο χτεσινό αγώνα που άνοιξε την αυλαία στην Α1 γυναικών ο Αγ. Κοσμάς νίκησε άνετα την Κοζάνη με 3 - 0 (15 - 4, 15 - 9, 15 - 12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ