Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ
Συνεχίζονται οι αλληλοκατηγορίες

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας, ένα μόλις 24ωρο πριν τις κρίσιμες εκλογές, που θα κρίνουν το ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ετσι λοιπόν, μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η παράταξη του νυν προέδρου κ. Σαρικαβάζη, ήρθε η απάντηση στα όσα ειπώθηκαν, από τα μέλη της "Ενωτικής Κίνησης" που αποτελεί την αντιπολίτευση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης που ηγείται ο κ. Νικηφοράκης, επισημαίνεται ότι ο κλοιός γύρω από τη νυν διοίκηση της ΕΙΟ σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Και αυτό γιατί, εκτός του περίφημου πορίσματος για οικονομικές ατασθαλίες που παραδόθηκε στον εισαγγελέα από τους ελεγκτές της ΓΓΑ, τώρα ετοιμάζεται και κατάσχεση στα γραφεία της ΕΙΟ ύστερα από την αγωγή που κέρδισαν εις βάρος της σημερινής διοίκησης οι δυο προπονητές Κώστας Νικόπουλος και Γιώργος Κώνστας. Τέλος, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες του Ολυμπιονίκη Τάσου Μπουντούρη, καλώντας τον να προσκομίσει στοιχεία στον ανακριτή εάν πραγματικά έγινε προσπάθεια δωροδοκίας από μέλη της Ενωτικής "Κίνησης".

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν για τις εξελίξεις στην ΕΙΟ, αλλά, ωστόσο, το πρόβλημα που τίθεται δεν είναι ποιος θα πάρει τις εκλογές, αλλά πώς θα βγει το άθλημα της ιστιοπλοϊας από την κρίση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ