Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ
Με "τρένο" για την πρόκριση

Παίζει ο Δώνης, όπως και ο Κωνσταντινίδης. Αισιοδοξεί ο Πολυχρονίου

Με τους Δώνη, Κωνσταντινίδη στη σύνθεσή της θα παραταχθεί αύριο στο Ζάγκρεμπ, απέναντι στην Κροατία, η Εθνική ομάδα. Οι δύο παίχτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, ολοκλήρωσαν τη χτεσινή κρίσιμη προπόνηση και τέθηκαν στη διάθεση του Κ. Πολυχρονίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Ελληνες δημοσιογράφους, επανέλαβε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπολογίζει αλλά δε φοβάται την Κροατία, προσθέτοντας πως θα παίξει όπως σε όλους τους αγώνες, ενεργητικά και όχι παθητικά. Πρωταρχικός στόχος είναι να μην παραβιαστεί η εστία μας και από κει και πέρα ό,τι βγει.

"Η Κροατία είναι από τις λίγες ομάδες που έχουν τέτοια αρτιότητα μονάδων αλλά και συνόλου. Εχει παίχτες που αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και μάλιστα είναι προσωπικότητες στα σωματεία τους", δήλωσε και πρόσθεσε: "Εμείς δεν είμαστε πλέον "φτωχοί συγγενείς" αλλά παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια.

Μπορεί να μην έχουμε τεράστιες επιτυχίες, μην ξεχνάτε όμως ότι είναι μια καινούρια ομάδα. Εχει ικανούς παίχτες που διαθέτουν μια άλλη αγωνιστική ψυχολογία. Μέσα από αυτές τις διοργανώσεις προσπαθεί να βρει το δρόμο της και να φτάσει στις επιτυχίες".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε "εχθρό" το γήπεδο στην περίπτωση που θα είναι βαρύ λόγω βροχής. Εξέφρασε την πεποίθηση πως η θερμή ατμόσφαιρα δε θα επηρεάσει τους Ελληνες διεθνείς, ανατρέχοντας στον αγώνα του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως οι Τσάρτας, Δώνης δεν έχουν αλλάξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο.

Για το αυριανό παιχνίδι ο "Ισπανός" δήλωσε πως "η ομάδα είναι ψυχολογικά κατάλληλα προετοιμασμένη. Εχουμε τις δυνατότητες να "χτυπάμε" κάθε αγώνα και πρέπει να το κάνουμε. Δεν πρέπει πλέον να αρκούμαστε σε ισοπαλίες ή καλές εμφανίσεις", κατέληξε.

Υπερόπτες οι Κροάτες

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μάλλον υπεροπτικά. Ο Βλάοβιτς δήλωσε ότι θα κερδίσουν οπωσδήποτε, ενώ ο τεχνικός της Κροατίας, Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, υποστήριξε πως είναι προπονητής "της καλύτερης ομάδας στον κόσμο". Πάντως, στη συνέχεια έριξε τους τόνους:

"Η Ελλάδα έχει καλή μεσαία γραμμή όπως και εμείς. Οποιος επικρατήσει σ αυτό το σημείο θα κερδίσει. Δεν τη φοβάμαι αλλά τη σέβομαι. Στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ