Σάββατο 9 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Στο πόδι η Αρτα

H Αναγέννηση αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Φερεντσβάρος για το Κύπελλο Πρωταθλητριών στις γυναίκες

Ραντεβού με την ιστορία της έχει σήμερα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Αναγέννησης Αρτας που αγωνίζεται στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Ηπείρου αντιμετωπίζει στην έδρα της την ουγγρική Φερεντσβάρος με σκοπό να μπει με το δεξί στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στο χάντμπολ γυναικών.

Ο αγώνας δεν είναι εύκολος αφού η μαγυάρικη ομάδα θεωρείται από τις μεγάλες δυνάμεις στο χώρο, ενώ ας σημειωθεί ότι διαθέτει και πέντε παίκτριες που στην Ατλάντα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική τους ομάδα.

"Μπορούμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο, αρκεί όμως να τρέξουμε και να παίξουμε με αντεπιθέσεις και δύναμη", δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής της Αναγέννησης Τίμπι Μίλεα, δίνοντας έτσι το στίγμα για το τι πρέπει να γίνει ώστε η Αρτα σήμερα το βράδυ να "βάλει τα γιορτινά της".

Εξάλλου, με το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες στην Α1 ανδρών. Τα παιχνίδια είναι: Ν. Ελβετία - Αρχέλαος (19.30), ΒΑΟ - Πανιώνιος (18.00), ΓΕ Βέροιας - Δούκας (19.00), Ιωνικός ΝΦ - Βριλήσσια (16.30 ΕΤ-1 Ζ), Δράμα - Αθηναϊκός (16.00), Σχ. Ξυνή - Φίλιππος (19.00),


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ