Κυριακή 10 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ριχτεί στη διοργάνωση προφεστιβαλικών εκδηλώσεων σε κάθε άκρη της Ελλάδας, με σκοπό την ενημέρωση των νέων για τα προβλήματα που τους αφορούν και τις θέσεις της Οργάνωσης πάνω σε αυτά, ενόψει του 23ου Φεστιβάλ. Σχεδόν καθημερινά οι πλατείες των χωριών και των επαρχιακών πόλεων μετατρέπονται από τους νέους κομμουνιστές σε χώρους αντίστασης στην αποχαύνωση, στην υποταγή στο σημερινό σύστημα, στη ζωή των υποκατάστατων, που θέλουν να καταδικάσουν τη νεολαία στο όνομα του κέρδους. Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

Σήμερα στα Λιμενάρια Θάσου,με θέμα: "Ειρήνη - Σένγκεν" και ομιλητή το Β. Τασούλα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στη Νάουσα με θέμα την εκπαιδευτική αντιμεταρρύθμιση και στην Κασιώπη Κέρκυρας με θέμα την ανεργία.

Σήμερα επίσης ξεκινά το διήμερο των εκδηλώσεων στη Χίο,με ομιλήτρια την Γ. Ζαγγανά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στην Ποταμιά Θάσου με θέμα τις εργασιακές σχέσεις στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων και ομιλητή τον Β. Τασούλα μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στις Σέρρες,στο Ροδολείβο,στο Ναύπλιο με θέμα τα ναρκωτικά, στη Μεσσήνη με θέμα, επίσης, τα ναρκωτικά, στη Ναύπακτο και στους Καρουσάδες Κέρκυρας με θέμα το ρατσισμό.

Ακόμα έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Στις 12 Αυγούστου,στα Γιάννενα (Πρωτόπαπα).

Στις 16-17 Αυγούστου,στο Αλιβέρι Εύβοιας και στη Ζάκυνθο με ομιλητές τον Γ. Μπαγιαρτάκη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και τον Π. Σοφό,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 17 Αυγούστου,στον Εύδηλο Ικαρίας,με θέμα τα ναρκωτικά και στους Σιναράδες Κέρκυρας με θέμα την ανεργία.

Στις 19 Αυγούστου,στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με θέμα Τοπική Αυτοδιοίκηση και Αθλητισμός και ομιλητή τον Σωτήρη Αμαξόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις 20 Αυγούστου,στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης με θέμα τους νέους εργαζόμενους και ομιλήτρια την Ν. Νικοπολιτίδου,μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ