Τρίτη 24 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χριστουγεννιάτικα βράδια

Επειδή οι χριστουγεννιάτικες νύχτες γίνονται πιο γιορτινές όταν συνοδεύονται από μουσικές και τραγούδια...

  • Απόψε και έως 30/12, η Αλίκη Καγιαλόγλου και ο Κώστας Γρηγορέας θα εμφανίζονται στο "Τσάι στη Σαχάρα" (Λαοδικείας 18, Ιλίσια). Η Α. Καγιαλόγλου θα παρουσιάσει τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο "Τα νησιά του Ουρανού" (στίχοι - μουσική Νίκου Χουλιαρά) και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.
  • Ο Νίκος Ζιώγαλας στις 28/12 εμφανίζεται στο κλαμπ "Κόντρα" (Λεωφ. Ειρήνης 89, Πέραμα).
  • Στις 28/12, στην "Τέρρα Πέτρα" (δίπλα από το "Θέατρο Πέτρα" στην Πετρούπολη) θα πραγματοποιηθεί μουσικό εθνο-πάρτι, ενώ παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Γιακουμάκη.
  • Απόψε στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98) η Σάσα Βούλγαρη θα διαβάσει για τα παιδιά χριστουγεννιάτικα ελληνικά παραμύθια και οι "Συνήθεις Υποπτοι" θα τραγουδήσουν "Αδέσποτες μέρες". Αύριο σειρά έχουν τραγούδια "Περί έρωτος και άλλων δαιμονίων",ενώ την Παρασκευή οι μουσικές συναντάνε μία "Ανατολική πόλη".
  • Το "Λάδι στη Φωτιά" θα είναι ανοιχτό την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στις 2 το πρωί στο πάλκο ανεβαίνουν οι "Μποέμισσες".@ΗΑν Μάλκολμ (τραγούδι, σαξόφωνο), ο Πίτερ Τούσερ (τρομπέτα), ο Ζάκσι Λακάτος (πιάνο), ο Στέλιος Λαδόπουλος (μπάσο) και ο Γιώργος Τρανταλίδης (ντραμς), μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) με τζαζ αυτοσχεδιασμούς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ