Τρίτη 17 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εισιτήρια θεάτρου από την Εστία

Αύριο, Τετάρτη, αρχίζει η δωρεάν διανομή εισιτηρίων θεάτρου,της χειμερινής περιόδου, από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας για τους δικαιούχους του Νομού Αττικής.

Η διανομή θα γίνεται από τα κέντρα διανομής του οργανισμού, για τους εργαζόμενους κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, για τους συνταξιούχους κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να προσκομίσουν το τελευταίο βιβλιάριο ενσήμων με επικολλημένα 50 τουλάχιστον ένσημα του 1996 ή του 1997, θεωρημένο ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα. Οι απολυόμενοι από το στράτευμα και μέσα σε ένα διάστημα έξι μηνών, δικαιούνται εισιτήρια με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, απολυτηρίου στρατού και θεωρημένου βιβλιαρίου υγείας. Ανεργοι που παίρνουν επίδομα ανεργίας δικαιούνται εισιτήρια αν έχουν 50 ένσημα.

Οι συνταξιούχοι πρέπει να προσκομίσουν θεωρημένα βιβλιάρια ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα και την απόφαση συνταξιοδότησης. Οι ξεναγοί πρέπει να προσκομίσουν βιβλιάριο ενσήμων του προηγούμενου έτους, θεωρημένο βιβλιάριο ασθενείας για το τρέχον έτος και βεβαίωση από τον ΕΟΤ ότι ασκούν κατά το τρέχον έτος το επάγγελμα του ξεναγού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ