Τρίτη 10 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
(ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ)

ΕΣΑΚ Εμποροϋπαλλήλων

Οι επικείμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας,τα ποβλήματα του κλάδου και η δράση των ΕΣΑΚιτών είναι τα θέματα της σύσκεψης που καλεί αύριο, Τετάρτη,η ΕΣΑΚ Εμποροϋπαλλήλων.Η σύσκεψη θα γίνει στις 5 μ.μ.,στα γραφεία της παράταξης, (Μενάνδρου 44).

Τριμερής για "Φιλικωπλάστ"

Η δεινήκατάσταση των εργαζομένων στην εταιρία Φιλικωπλάστ,οι οποίοι διεκδικούν οφειλές από δεδουλευμένα δύο χρόνων, θα συζητηθεί στην τριμερή συνάντηση που θα γίνει αύριο,στις 12 το μεσημέρι,στο υπουργείο Εργασίας.

Σύσκεψη νέων συνδικαλιστών

Η παρέμβαση της ΕΣΑΚ, ώστε να αναβαθμιστεί η παρουσία και ο ρόλος των νέων στα συνδικάτα, καθώς και οι ενέργειες για την επίλυση των νεολαιίστικων προβλημάτων, θα συζητηθούν σε σύσκεψη που διοργανώνει αύριο η Τοπική Επιτροπή της ΕΣΑΚ Αθήνας.Στη σύσκεψη που θα γίνει στις 6 μ. μ. στα γραφεία της παράταξης, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν νέες και νέοι εκλεγμένοι σε διοικητικά συμβούλια και σε Επιτροπές Νεολαίας.

Συνεδρίαση ΕΣΑΚ Αθήνας

Τα προβλήματα των εργαζομένων του Λεκανοπεδίου, η κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα και το πρόγραμμα δράσης των στελεχών, μελών και φίλων της ΕΣΑΚ για την ανάπτυξη ταξικών αγώνων, θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής Αθήνας της παράταξης, την Πέμπτη,στις 6 μ.μ..

Προεδρείο στη ΓΕΝΟΠ;

Για πολλοστή φορά, συνέρχεται την Πέμπτη,στις 10 π.μ.,το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με στόχο τη συγκρότηση του προεδρείου του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Ολομέλεια της ΓΣΕΕ

Την Παρασκευή,στις 10 π.μ.,στα γραφεία της ΟΤΟΕ,συνέρχεται η Ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ.Θέμα της συνεδρίασης είναι η συζήτηση και η έγκριση του σχεδίου απολογισμού της διοίκησης, ενόψει του 28ου Τακτικού Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας.

Συνέδριο Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Αρχίζουν την Παρασκευή στις 5 μ.μ.,οι εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.Οι εργασίες του Συνεδρίου θα γίνουν στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου και θα ολοκληρωθούν με την εκλογή νέας διοίκησης τη Δευτέρα.

Συνέλευση

Την Κυριακή,στις 10 π.μ.,στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, συγκαλείται η γενική συνέλευση του Συλλόγου Πρακτικών Μηχανικών,στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου και η δράση για την επίλυσή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ