Τετάρτη 11 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΑ: Η ανάγκη για άμεση δομική αλλαγή του συστήματος κοστολόγησης των φαρμάκων επισημάνθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Γενάρη 1995 στη Βέροια, μεταξύ του υφυπουργού Εμπορίου Μ. Χρυσοχοφιδη και εκπροσώπων του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) και των διοικητικών συμβουλίων των Φαρμακευτικών Συλλόγων Ημαθίας και Πέλλας. Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί και τη σχετική επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Εμπορίου, το πόρισμα των εργασιών της οποίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο, όπως εκτιμά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εμπορίου Σ. Κοσμίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εμπορίου φαίνεται να έχει καταλήξει στην πραγματοποίηση γενικής ανακοστολόγησης όλων των κυκλοφορούντων φαρμάκων στην ελληνική αγορά, κάτι που εκτιμάται ότι θα προκαλέσει σημαντικές ανατιμήσεις σε μία σειρά παλαιών σκευασμάτων.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί σήμερα στις 7 μμ ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν υπουργοί, βουλευτές, ο δήμαρχος, οι αρχές της πόλης του Πειραιά, πρόεδροι και μέλη των διοικητικών συμβουλίων των επιμελητηρίων, καθώς και επιχειρηματικός κόσμος.

XIOSBANK: Τη λειτουργία ενός δεύτερου καταστήματός της στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η τράπεζα στον οδό Εγνατίας και 25 Μαρτίου. Το νέο κατάστημα λειτουργεί με το σύστημα On line.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ