Τετάρτη 18 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ πολιτική παρουσία τους στο παιχνίδι εξουσίας, αλλά και στις εξελίξεις στη ΝΔ, φρόντισαν να υπογραμμίσουν την επομένη της απόφασης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι Κ. Μητσοτάκης και Α. Ανδριανόπουλος (σελίδα 5).

ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να υποβαθμίσει το ζήτημα από τις 16, τουλάχιστον, διαρροές εκ μέρους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που σημειώθηκαν κατά την προχτεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τις αναστολές των διώξεων, αποδύθηκε ο Ε. Βενιζέλος (σελίδα 5).

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ θιασώτες του Μάαστριχτ παρουσιάστηκαν χτες ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου τόσο ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν Ζ. Σαντέρ, όσο και ο προεδρεύων του Συμβουλίου Φ. Μιτεράν (σελίδα 9).

ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ βασικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, ακόμα και αυτό το 8ωρο, επιχειρεί να καταργήσει η επιχείρηση "Βωξίται Παρνασσού" (σελίδα 12).

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ σήμερα, για έκτη (!) φορά, η διοίκηση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, με θέμα την εκλογή προεδρείου και Εκτελεστικής Επιτροπής (σελίδα 12).

ΕΞΙ προτάσεις για τη λύση του μεγάλου προβλήματος των ισόπεδων διαβάσεων καταθέτουν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και οι "Φίλοι του Σιδηρόδρομου" (σελίδες 14 - 15).

ΠΑΡΤΕ μέτρα γι' αυτό το χάλι που λέγεται τηλεόραση. Η έκκληση προς κάθε αρμόδιο, απευθύνεται από γονείς και καθηγητές της Λάρισας (σελίδα 19).

ΚΑΙ ΑΛΛΗ προθεσμία ζήτησε χτες, απ' την Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Μέταλλο, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Φ. Ιωαννίδης για να απαντήσει σχετικά με την τύχη του Επικουρικού Ταμείου Μετάλλου (ΕΤΕΜ) (σελίδα 20).

ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ Γαλατσίου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αναφέρουν προβλήματα υγείας και καταγγέλλουν ότι η λειτουργία τους είναι παράνομη (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ