Πέμπτη 19 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ χτες στη Λευκωσία οι εργασίες του πανσυνδικαλιστικού Φόρουμ στο οποίο πήραν μέρος 126 Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συνδικαλιστές μέλη 16 ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών οργανώσεων (σελίδα 10).

Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε χτες με μεγάλη πλειοψηφία τη νέα Κομισιόν (σελίδα 9).

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ γράφεται σήμερα η συνέχεια της συντονισμένης πραξικοπηματικής επέμβασης εφοπλιστών -κυβέρνησης στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Δεν... ξέρει τίποτα για επέμβαση ο Κατσιφάρας! (σελίδα 16).

ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ όλοι (130 τον αριθμό) οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ιματισμού ALBA! Ο εργοδότης νοίκιασε... το εργοστάσιο στο γιο του και αρνείται ακόμα και την καταβολή των αποζημιώσεων (σελίδα 16).

ΟΙ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ της ΕΣΑΚ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, με υπόμνημά τους, ζητάνε από τη Συνομοσπονδία να πάρει σαφή θέση για την απόκρουση της ολοκλήρωσης του γνωστού σκανδάλου ΟΕΚ - Μπολτσή και να ζητήσει την απομάκρυνση του σημερινού προέδρου του Οργανισμού (σελίδα 17).

ΕΠΙΜΕΝΕΙ,παρά τη χτεσινή αναδίπλωσή του, στις μεθοδεύσεις για αλλαγή του νόμου για το πανεπιστημιακό άσυλο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Στ. Παπαθεμελής(σελίδα 19).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι κινητοποιήσεις στα ΤΕΙ. Σήμερα απεργούν οι καθηγητές, ενώ οι σπουδαστές της Λάρισας αποκλείουν την Εθνική οδό στα Τέμπη (σελίδα 19).

ΑΠΕΡΓΟΥΝ σήμερα και αύριο οι δικαστικοί υπάλληλοι. Καταγγέλλουν ότι η λειτουργικότητα της Δικαιοσύνης έχει φτάσει σε οριακό επίπεδο και διεκδικούν τη λήψη μέτρων (σελίδα 20).

ΜΕ ΜΟΡΙΑ θα γίνονται πλέον οι μεταθέσεις των πυροσβεστών (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ