Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αναζητείται φρουρός του Μαχλά

Τον Σαμπανάτζοβιτς δοκιμάζει ο Μπάγεβιτς

Η δύναμη του ΟΦΗ στην επίθεση προβληματίζει έντονα τον τεχνικό ηγέτη της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς που κάνει πολλές σκέψεις για το πώς θα "αφοπλίσει" τον Νίκο Μαχλά και τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς. Στη χτεσινή προπόνηση ο Ντούσκο αιφνιδίασε αφού στην πρώτη 11άδα δε χρησιμοποίησε ούτε τον Μανόλη Παπαδόπουλο ούτε τον Βάιο Καραγιάννη! Με δεδομένο ότι ο ένας στόπερ θα είναι ο Μιχάλης Βλάχος δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Μπάγεβιτς να γυρίσει στην άμυνα τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς προσωπικό φρουρό του Μαχλά. Φυσικά τα πλάνα του ελληνοποιημένου προπονητή είναι ευμετάβολα και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα στήσει την αμυντική του γραμμή.

Στον αγωνιστικό τομέα τόσο ο Στέλιος Μανωλάς όσο και ο Τόνι Σαβέβσκι γυμνάστηκαν χτες κανονικά στους Θρακομακεδόνες και η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι πλέον δεδομένη. Ο Βασίλης Μπορμπόκης γυμνάστηκε ελαφρά και σήμερα θα φανεί αν τελικά θα είναι στη διάθεση του Μπάγεβιτς. Σε δηλώσεις του ο Τιμούρ Κετσπάγια για τον αγώνα της Κυριακής τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς αφού ο ΟΦΗ είναι ισχυρή ομάδα. Ομως αν αγωνιστούμε με πάθος και με δύναμη θα φτάσουμε στη νίκη".

  • Ενας φίλος από το πρόσφατο παρελθόν θα βρίσκεται στις εξέδρες του "Νίκος Γκούμας". Πρόκειται για τον Ζόραν Σλίσκοβιτς που θα έρθει "με κασκόλ της ΑΕΚ" όπως δηλώνει για να δει την αναμέτρηση. Ο Κροάτης αγωνίζεται στον Πανηλειακό και πήρε άδεια από τον Αντώνη Γεωργιάδη αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την Κόρινθο να έρθει στην Αθήνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ