Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποίηση Κόκκαλη

Τέλος στην κόντρα Λίμπρεχτς - Ιβιτς ύστερα από σύσταση του Σ. Κόκκαλη προς τον Σέρβο και υπόσχεση του δευτέρου ότι θα είναι καλό παιδί...

Ιλια Ιβιτς - Τάις Λίμπρεχτς σημειώσατε 2! Η κόντρα ανάμεσα στο Σέρβο και τον Ολλανδό προπονητή εκτονώθηκε ύστερα από παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη, όμως χτες ο τελευταίος τράβηξε το... αυτί του Ιβιτς στη συνομιλία που είχαν κατ' ιδίαν. Ο κ. Κόκκαλης του είπε: "Να ακούς τις εντολές του προπονητή σου. Η ομάδα έχει επενδύσει σε σένα και περιμένει να προσφέρεις πολλά". Με τη σειρά του ο Σέρβος υποσχέθηκε ότι θα είναι καλό παιδί και το όλο θέμα πήρε τέλος. Πάντως από την κίνηση του προέδρου φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει τη σκληρή γραμμή του Τάις Λίμπρεχτς.

Χτες οι παίκτες των ερυθρολεύκων γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα. Ο Λίμπρεχτς τόνισε στους παίκτες ότι το ματς της Κυριακής με τη Λάρισα είναι καθοριστικό: "Στο Αλκαζάρ πρέπει να πιστοποιήσουμε ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία. Αναμφίβολα το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να φτάσουμε στη νίκη. Η Λάρισα είναι δυνατή στην έδρα της και πρέπει να αγωνιστούμε πειθαρχημένα και έξυπνα. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και το παιχνίδι. Εχουμε την ανάγκη συμπαράστασης του κόσμου και από ό,τι ακούω θα δώσουν δυναμικό παρών στη Λάρισα".

Και δεν έχει άδικο ο Ολλανδός αφού πάνω από 2.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη Λάρισα.

Χρήμα με... ουρά μοιράστηκαν χτες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Τυπική στις υποχρεώσεις της η ΠΑΕ εξόφλησε μισθούς, πριμ και δόσεις συμβολαίων. Ετσι με γεμάτες τσέπες θα παίξουν στο Αλκαζάρ. Νηστικό αρκούδι δε χορεύει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ