Παρασκευή 27 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕ+ΔΚΙ
Πάνοπλοι οι "αιώνιοι"

Με όλα τους τα ατού θα εμφανιστούν στο αυριανό ντέρμπι οι "αιώνιοι" Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Τόσο ο Χατζηαντωνίου που πονοκεφάλιαζε τον Στ. Προυσαλίκα όσο και ο Ντίμο Τόνεφ που ήταν το πρόβλημα του Στ. Καζάζη θα δώσουν το παρών αύριο στο κλειστό της Λεωφόρου. Η κατάσταση του Χατζηαντωνίου που έχει μυϊκή θλάση στην πλάτη βελτιώνεται και είναι σίγουρη η συμμετοχή του. Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο τραυματίας Τόνεφ αναρρωνύει και χτες μάλιστα προπονήθηκε ελαφρά. Οι ερυθρόλευκοι που αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το ματς τονίζουν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά απ' τον πρώτο γύρο όταν έχασαν στη Δραπετσώνα από τον ΠΑΟ. Στο μεταξύ από τα 1.200 εισιτήρια του αγώνα τα 300 πήγαν στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται το γήπεδο να είναι υπερπλήρες.

Τα νέα ταλέντα

Τα νέα ταλέντα που θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα του ΕΥΡΩΒΟΛΕ+ΔΚΙ '95 αναζητεί ο Χ. Χερέρα ανάμεσα σε 24 αθλητές που καλούνται σε προπονητική συγκέντρωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την επόμενη Πέμπτη. Ανάμεσα στους 24 υπάρχουν βέβαια και διεθνείς που πήραν μέρος στο ΚΟΣΜΟΒΟΛΕ+ΔΚΙ, ενώ θα απουσιάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, του Αρη και της Ορεστιάδας λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι 24 αθλητές θα προπονούνται σε δύο γκρουπ. Τα δύο γκρουπ θα συγκροτούνται από τους: α γκρουπ: Δ. Ανδρεόπουλος (ΠΑΟ), Γρ. Σιδηρόπουλος (Εθνικός Αλεξ.), Β. Κουρνέτας (Φιλία Ηλ.) Χρ. Κίτσιος (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Μιχ. Χριστοφορίδης (ΠΑΟΚ), Θ. Χατζηαντωνίου (ΠΑΟ), Γ. Σπανός (ΠΑΟ), Θ. Πανούσος (Μίλωνας), Κ. Αγγελίδης (Κτησιφώντα), Χρ. Κυριαζής (Κτησιφώντα), Θ. Καραγιαννίδης (Μπάεφ) (ΕΘνικού Αλ. ), Ν. Ρουμελιώτης (ΕΑ Πατρών), Π. Καραμαρούδης (ΠΑΟ), Σ. Αθανασιάδης (Ιωνικού ΝΦ).

β γκρουπ: Αυγ. Παπαδάκης (Ιωνικός ΝΦ), Γ. Βαγγέλης (Μακεδονικός), Γ. Κουλιέρης (Ιωνικός ΝΦ), Κ. Χριστοφιδέλης (Καβάλα), Στ. Δεσλής (Ηρακλής), Γ. Μπασούκας (Ιωνικός ΝΦ), Δ. Γιαννακούδης (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Ν. Γούναρης (ΕΑ Λαρίσης), Π. Ρουμελιώτης (ΕΑ Πατρών), Χρ. Ιωακειμίδης (Αριστοτέλης Σκύδρας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ