Τρίτη 14 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Στάση στο μετρό

Τετράωρη, προειδοποιητική στάση εργασίας και συγκέντρωση στην πλ. Αττικής στις 12.00 το μεσημέρι, πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ Αθήνας, διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Εκτελεστική ΓΣΕΕ

Σήμερα, Τρίτη, το πρωί συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ για να συζητήσει θέματα εσωτερικής οργάνωσης της Συνομοσπονδίας και ζητήματα γύρω από τις διαδικασίες του 28ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Για το Επικουρικό των οικοδόμων

Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση οικοδόμων και συνταξιούχων του κλάδου στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Επικουρικό Ταμείο.

ΔΣ Εργατικής Εστίας

Το ΔΣ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι πιθανότατα και αυτό της επιχορήγησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Σύσκεψη λογιστών

Σε σύσκεψη καλεί τα μέλη της η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Αθήνας, την Πέμπτη 16 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της, με θέμα την πορεία της συλλογικής σύμβασης.

Ημερίδα

Την Πέμπτη πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ ημερίδα με θέμα "Ανεργία, ανεργία μακράς διαρκείας, κοινωνικός αποκλεισμός", με εισηγήσεις αρμόδιων ερευνητών του εξωτερικού και των συνδιοργανωτών.

Προετοιμασία απεργίας

Συγκέντρωση για την προετοιμασία και την ενημέρωση των οικοδόμων, σχετικά με τους στόχους και τα αιτήματα της νέας πανελλαδικής απεργίας του κλάδου θα γίνει την Πέμπτη, 16 Φλεβάρη στις 6.00 το απόγευμα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Πατρών.

Ηλεκτρολόγοι

Την Παρασκευή 17 Φλεβάρη αρχίζει η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας διοίκησης του σωματείου ηλεκτρολόγων Επισκευών Εγκαταστάσεων Πλοίων, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Φλεβάρη.

Για τη νεολαία

Την Παρασκευή, 17 Φλεβάρη, θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια ημερίδα της ΓΣΕΕ για τα Συμβούλια Επιχειρήσεων, ενώ το Σάββατο 18 Φλεβάρη θα γίνει συζήτηση για τη νεολαία.

Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων

Το Σάββατο, 18 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα περιφερειακή σύσκεψη Εργατικών Κέντρων, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του 28ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Θα συμμετέχουν τα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Αιγίου, Πύργου, Αμαλιάδας, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Αρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλλονιάς - Ιθάκης, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Καλαμάτας, Λακωνίας, Αργους, Ναυπλίου, Μεσσήνης.

Απεργία στον ΟΛΘ

Απεργούν τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη - πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας - οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας τη λύση οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ