Παρασκευή 17 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ
Καταμέτρηση ζημιών

Τις ζημιές από την επιλογή του για την προεδρική υποψηφιότητα και βέβαια για το ρόλο του ως "μικρομετόχου" στο δικομματικό παιχνίδι εξουσίας, συνεχίζει να καταγράφει ο Αντ. Σαμαράς.

Δεν είναι λίγα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματός του, που δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια και απογοήτευσή τους για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της προεδρικής εκλογής, καθώς και το πολιτικό μήνυμα αυτής της απόφασης. Ταυτόχρονα τα ίδια στελέχη αισθάνονται ευάλωτα απέναντι στη νεοδημοκρατική προπαγάνδα, καθώς τα "επιχειρήματα" της ηγεσίας της Πολιτικής Ανοιξης δεν είναι πειστικά.

Ενδεικτική αυτού του κλίματος που επικρατεί στη "βάση" του κόμματος Σαμαρά είναι η επιστολή που απέστειλε χτες στον πρόεδρο του κόμματος το στέλεχος του κόμματος στον Πειραιά Γ. Σπυράκης,τέως αντιδήμαρχος και πολιτευτής. Στην επιστολή εκφράζεται η διαφωνία για τον τρόπο χειρισμού του θέματος της προεδρικής εκλογής, γιατί "κ. πρόεδρε, χάσατε την ευκαιρία να πείσετε τους Ελληνες ότι η Ανοιξη είναι το κόμμα που δε συμβιβάζεται".

Αφού διαπιστώνει ότι "αλλιώς ξεκινήσαμε και αλλιώς αρμενίζετε", δηλώνει ότι αποχωρεί από την Πολιτική Ανοιξη, η "Ανοιξη που δεν έφερε την άνοιξη, αντίθετα έδωσε χείρα βοηθείας στον βαρύτερο χειμώνα". "Σας τη χαρίζω να τη χαίρεστε", καταλήγει στην επιστολή του ο Γ. Σπυράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ