Παρασκευή 3 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από την Ισπανία στη Ν. Ορλεάνη

* Βραδιά "Ντουέντε" είναι αυτή, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα (8.30μμ) στο "Καφέ Παράσταση".Με τη συνοδεία της κιθάρας - φλαμένκο του Γιώργου Παπαδάκη οι Ολυμπία Καράγιωργα, Δημήτρης Λιγνάκης και Μανόλης Σορμαίνης θα διαβάσουν κείμενα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

* Μόνο μέχρι τη Δευτέρα θα βρίσκεται στον "Τεχνοχώρο" (Πατησίων 307), ο Διονύσης Τσακνής για να παρουσιάζει "Το φάντασμα από το παρελθόν".

* Για μία και μοναδική συναυλία, απόψε στο "Κάμελ Μουβ" (Πέτρου Ράλλη - Κηφισού) ήρθε στην Αθήνα το συγκρότημα της rave "Λίκβιντ".Αύριο, στον ίδιο χώρο, πυροδοτούν τη νύχτα τα ελληνικά συγκροτήματα της ροκ σκηνής "Βάις Βέρσα", "Κόσμικ Τεντς" και "Ρόκιν Μπόουνς".

* Στο κλαμπ "Αν" (Σολομού, πλ. Εξαρχείων), απόψε οι "Μότο Τουθ" φέρνουν επί σκηνής το χρώμα και το άρωμα της Νέας Ορλεάνης.Μπλουζ, τζαζ, σόουλ και φανκ από τον Μάντι Γουότερς και τον Βίλι Ντίξον μέχρι τον Ερικ Κλάπτον.

* Για όσους προτιμούν ένα ρομαντικό τριήμερο το Χοροθέατρο "Οκτάνα" παρουσιάζει, από σήμερα μέχρι 28/2, στο θέατρο "Αποθήκη",το έργο του Μορίς Ραβέλ "Δάφνις και Χλόη",σε μια νεορομαντική απόδοση του γνωστού βουκολικού μυθιστορήματος. Χορογραφίες και σκηνοθεσία του Κώστα Ρήγου,σκηνικά Αντώνης Δαγκλίδης,κοστούμια Νίκος Νατσούλης.Χορεύουν: Φώτης Νικολάου, Ρούλα Κουτρουμπέλη, Ελενα Τοπαλίδου κ. ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ