Παρασκευή 24 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟ-ΠΟ
Στάνταρ στην Α' Εθνική

Αμιγώς ελληνικός ο 8ος διαγωνισμός με δελτίο μοιρασμένο σε ζευγάρια Α και Β Εθνικής. Το βάρος των στάνταρ σηκώνει και πάλι η Α Εθνική με πιο εύκολο στην πρόβλεψη ζευγάρι εκείνο μεταξύ Ηρακλή - Καβάλας.

1. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ: Ενα πακέτο θεωρητικά εύκολων αγώνων περιμένει τη Δόξα στην έδρα της και τα πλάνα σωτηρίας προβλέπουν σε όλα τη νίκη.

Προτείνεται: 1.

2. ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ: Βεντέτα ανοιχτή από το Κύπελλο, καθιστά το παιχνίδι απρόβλεπτο.

Προτείνεται: 1 Χ.

3. ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Μακριά από την Τούμπα ο ΠΑΟΚ μικραίνει. Ομως και το Καραϊσκάκη ποτέ δεν ήταν έδρα ισχυρή για τον Εθνικό.

Προτείνεται: 1 Χ.

4. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ: Η προσπάθεια του Ηρακλή να σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν ευρωπαϊκή έξοδο, δεν του επιτρέπει να υποτιμήσει την ουραγό αντίπαλο του.

Προτείνεται: 1.

5. ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ιωνικός προτελευταίος πια καίγεται για βαθμούς, αλλά η παράδοση είναι σαρωτική υπέρ του Ολυμπιακού.

Προτείνεται: 2 Χ.

6. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Παιχνίδι - κλειδί στην κούρσα σωτηρίας και των δυο ομάδων. Καθοριστικός παράγοντας σ αυτή την περίπτωση η έδρα.

Προτείνεται: 1.

7. ΠΑΝΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ: Πού και πού ο ΟΦΗ τινάζει το ΠΡΟ - ΠΟ στον αέρα με εκπλήξεις μέσα στο ΟΑΚΑ. Γιατί όχι και τώρα, που έχει το κίνητρο της Ευρώπης;

Προτείνεται: 1 Χ.

8. ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Η ομάδα του Πύργου δείχνει να ξεπερνά το στάδιο της "κοιλιάς". Δύσκολη βέβαια η έδρα της Καρδίτσας και η αμφίρροπη εξέλιξη φαίνεται δεδομένη.

Προτείνεται: 2 Χ.

9. ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ακόμα πιο αμφίρροπο αναμένεται αυτό το παιχνίδι, επειδή για διαφορετικούς λόγους και οι δυο ομάδες αισθάνονται ανασφαλείς.

Προτείνεται: Χ 1 2.

10. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΧΑ+ΔΚΙΚΗ: Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και εδώ. Απλώς λόγω μικρότερης ψαλίδας το διπλό έχει λιγότερες πιθανότητες.

Προτείνεται: 1 Χ 2.

11. ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σε ανοδική πορεία οι δυο αντίπαλοι φαίνεται όχι μόνο να έχουν γλιτώσει τον κίνδυνο, αλλά και να διεκδικούν μια καλή θέση. Αυτό ισχύει περισσότερο για την ομάδα του Κορυδαλλού, που θεωρητικά ελπίζει ακόμα και στην άνοδο.

Προτείνεται: Χ 2.

12. ΠΑΝΣΕΡΡΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Από τότε που χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου ο Πανσερραϊκός παίρνει τα πάνω του. Από την άλλη, η ομάδα της Καλαμαριάς διατηρεί τη σταθερή πορεία μετριότητας.

Προτείνεται: 1.

13. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παρά την ανοδική πορεία που ακολουθεί τις τελευταίες Κυριακές ο φιλοξενούμενος, τον πρώτο λόγο έχει ο γηπεδούχος.

Προτείνεται: 1 Χ.

Ο 14ος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ