Παρασκευή 24 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αργά ξύπνησε...

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε από διασυρμό, παίζοντας μπάσκετ μόνο στο β' μέρος. Χωρίς ουσία, η νίκη 79-64 της Μπαρτσελόνα

Οταν στο βμέρος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, τότε κατάφερε να χάσει τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Ο λόγος, για τον Ολυμπιακό που χωρίς και τον Τζόνσον ηττήθηκε χθες στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με 79-64. Αν και ο αγώνας ήταν αδιάφορος για τους "ερυθρόλευκους", λίγο έλειψε να γνωρίσουν μια από τις μεγαλύτερες ήττες στην ιστορία τους, αφού στο ημίχρονο έχαναν με 23 πόντους 44-21. Πάντως, η νίκη των Ισπανών ήταν άνευ αντικειμένου, αφού η Μπανταλόνα έχασε από την Μπολόνια και έτσι η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός τετράδας.

Στο Αμέρος, ο Ολυμπιακός ήταν έρμαιο στα χέρια των Ισπανών που έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, αλλά με την αγωνιστική άνοδο των Νάκιτς και Βολκόφ (παρά τα τρία φάουλ) στο βημίχρονο κατάφερε να περιορίσει την ήττα σε λογικά πλαίσια.

Παρά την ήττα, τα πράγματα όσον αφορά τον αντίπαλο στα προημιτελικά δεν άλλαξαν και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας το αβαντάζ έδρας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Χιμένεθ 14, Γκαλιλέα 11 (1), Φίσερ 11, Μίντλετον 11, Αντρέου 5, Φερνάντεθ 13 (3), Μοντέρο 3 (1), Μαρτίνεθ 10.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λημνιάτης 2, Σταμάτης, Καμπούρης, Νάκιτς 20, Φασούλας 7, Τόμιτς 13, Τάρλατς 7, Παπαδάκος, Βολκόφ 15.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ