Παρασκευή 24 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Προσγειωθείτε"

Παραινέσεις Λίμπρεχτς προς τους παίκτες του

"Ψυχραιμία παιδιά". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Τάις Λίμπρεχτς που ζητάει από τους παίκτες του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να αφοσιωθούν στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Χαρακτηριστικά, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: "Ξεχάστε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο ματς με τον Ιωνικό. Ο αντίπαλός μας είναι διψασμένος για βαθμούς αφού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζω παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι".

Μπορεί ο Αρης Ποφιλας να έριξε τις... σπόντες του (γιατί άραγε;) για τον Βασίλη Νικάκη, όμως, ο επίσημος Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Αγρινιώτη ρέφερι και φυσικά τον θέλει στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης...

Μόλις 1.000 εισιτήρια θα διατεθούν από την ΠΑΕ για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος είναι ότι θα κυκλοφορήσουν 25.000 "μαγικά χαρτάκια" από τα οποία τα μισά θα πάρει η "ερυθρόλευκη" ομάδα. Ομως, με το δεδομένο ότι υπάρχουν ήδη 11.500 διαρκείας γίνεται αντιληπτό ότι θα γίνει... μάχη για ένα εισιτήριο! Ακόμη πρέπει να ρυθμιστεί και ο τρόπος που θα καθίσουν οι φίλαθλοι, αφού τα διαρκείας του Ολυμπιακού είναι διάσπαρτα στις θύρες του σταδίου Καραϊσκάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ