Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Ελπίδες για μετάλλιο

Στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Τεχεράνη ρίχνεται σήμερα η Εθνική ομάδα βόλεϊ των παίδων, όπου στις 21.30 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει τον Αγιο Δομήνικο.

Στόχος της ελληνικής ομάδας, που υπενθυμίζεται ότι είναι δευτεραθλήτρια Ευρώπης, είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στόχος εφικτός, αλλά όχι εύκολος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική μας είναι η ελλιπής προετοιμασία μόλις 15 ημερών.

"Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι", τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ν. Νεόφυτος.

Θα ακολουθήσει την Παρασκευή ο αγώνας με τη Βενεζουέλα (8.30 ώρα Ελλάδας) και το Σάββατο, το ντέρμπι του ομίλου με την Ιταλία (15.30 ώρα Ελλάδας). Να σημειωθεί, ότι από την Ιταλία είχαμε χάσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 3 - 2.

Ο Νίκος Νεόφυτος έχει στη διάθεσή του τους εξής βολεϊμπολίστες: Καλαϊτσίδης (Αρης Νίκαιας), Μπέλος (Μίλωνας), Βαρδής (Νέα Πέραμος), Ουτζής, Μηνούδης (Ολυμπιακός), Τοπαλίδης, Θεοχαρίδης, Πέτρογλου (Ορεστιάδα), Τερζής, Καρυπίδης (Ηρακλής), Χατζηπροδρόμου (ΑΕΚ) και Ζλατιλίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ