Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επίθεση για... κλάματα

Ασχημη εμφάνιση της Εθνικής μας, που έχασε με κατεβασμένα χέρια 7-2 από την Ιταλία

Του απεσταλμένου μας Γ. ΤΖΟΥΣΤΑ.-

Με το χειρότερο τρόπο άνοιξε τους αγώνες της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η εθνική ομάδα πόλο, που ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Ευρώπης Ιταλούς με 7-2.

Οι Ελληνες παίκτες φάνηκαν ανέτοιμοι για το παιχνίδι, αντίθετα με τους Ιταλούς που ήξεραν τι ζητούσαν μέσα στην πισίνα και φάνηκαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη.

Επέβαλαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά το ρυθμό τους, κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αντίθετα, οι διεθνείς μας δεν είχαν τις δυνάμεις να αντιδράσουν και ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν μπόρεσαν να δώσουν το γρήγορο ρυθμό που θα έπρεπε στον αγώνα.

Η πολύ καλή άμυνα των Ιταλών φάνηκε απροσπέλαστη για τους παίκτες μας που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, αφού είχαν μόνο 1 επιτυχημένη προσπάθεια στις 11.

Και αμυντικά όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα, αφού οι Ιταλοί επιθετικοί έκαναν ότι ήθελαν σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία.

Τα εφτάλεπτα του αγώνα ήταν: 1-2, 1-3, 0-1, 0-1. Τα δυο γκολ για την Εθνική μας πέτυχαν ο Αφρουδάκης και ο Παπαναστασίου, ενώ αγωνίστηκαν ακόμα: Βολυτράκης, Μαυρωτάς, Καϊάφας, Λούδης, Λοράντος, Καλακόνας, Θωμάκος Μάζης.

Σήμερα η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Ρωσία. Εξάλλου η Εθνική γυναικών επιβλήθηκε άνετα χτες της Τσεχίας με 12-2.

  • Σε άλλους χτεσινούς αγώνες πόλο της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ανδρες: Ρωσία - Βουλγαρία 13-4 (1-1, 5-1, 4-0, 3-2). Γυναίκες: Γερμανία - Γιουγκοσλαβία 8-5 (2-3, 2-0, 1-1, 3-1), Ρωσία - Πορτογαλία 16-5 (2-0, 5-2, 6-0, 3-3), Ουγγαρία - Γαλλία 13-2 (4-0, 4-1, 2-1, 3-0).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ