Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Ιβιτς χάλασε τη γιορτή

Τη μεγαλύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή του ιστορία πέτυχε ο Ολυμπιακός, αλλά ο πρωτομάστοράς της Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν τη χάρηκε όσο περίμενε. Αφορμή ένας συμπατριώτης του. Ο Ιλια Ιβιτς που αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο, όταν έμαθε ότι δε θα ξεκινούσε στην αρχική δεκάδα. "Δε μετράει τόσο ο Ιβιτς όσο η νίκη. Για τον Ιλια θα τα πούμε πιο αναλυτικά αύριο ή μεθαύριο", τόνισε θυμωμένα κι έκλεισε το θέμα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση του Β ημιχρόνου. Πέντε γκολ ούτε αυτός τα περίμενε. "Στο Α ημίχρονο είχαμε άγχος. Δεν παίξαμε σωστά, είμαστε στατικοί και ο αντίπαλός μας μάρκαρε σωστά. Στην επανάληψη αλλάξαμε δύο παίκτες. Τον Καραπιάλη και τον Βαρεσάνοβιτς, που τραυματίστηκε, αφήσαμε το άγχος στα αποδυτήρια, μας έλυσε τα πόδια το γρήγορο γκολ, βοήθησε και η κούραση του αντιπάλου κι όλα ήρθαν εύκολα", υπογράμμισε.

Η πρόκριση στο "Τσάμπιονς Λιγκ" έχει ήδη κριθεί υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά ο προπονητής της Μαζίρ Αλεξάντερ Μπουμπνόφ δεν έδειξε να ανησυχεί. "Περίμενα ότι κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα. Γνώριζα τις δυνάμεις του Ολυμπιακού. Οι παίκτες μου παίξανε σωστά για 60 λεπτά. Είναι νέοι, άπειροι και δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι περισσότερο. Πήραν όμως ένα καλό μάθημα, το οποίο θα τους φανεί χρήσιμο στο μέλλον", υπογράμμισε, αφήνοντας την έκπληξη για το μέλλον. "Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε όλες του τις δυνάμεις. Οταν θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα θα βελτιωθεί και νομίζω ότι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία", τόνισε. Κάτι ανάλογο παραδέχτηκε και ο Μπάγεβιτς. "Εχουμε 22 παίκτες, πολλές λύσεις, όπως φάνηκε στο Β ημίχρονο και ανάλογα με τον αντίπαλο θα προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας" κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ