Πέμπτη 14 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ανοργανωσιά στη Σεβίλλη

Μόνο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δε θυμίζει η οργάνωση που υπάρχει στη Σεβίλλη, αφού οι Ισπανοί υπεύθυνοι μάλλον πήραν ελαφρά τη καρδία το καθήκον που είχαν ώστε να βγάλουν σε πέρας μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

Πλήρης ανοργανωσιά σε όλους τους τομείς είναι αυτό που συναντάνε οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και οι φίλαθλοι από την πρώτη στιγμή που πατάνε το πόδι τους στην ισπανική πόλη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε τα περίφημα "σταρτ λιστ" που περιλαμβάνουν τις συμμετοχές σε κάθε αγώνισμα, ενώ για να το προμηθευτεί κάποιος ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να πάει στο υποτυπώδες γραφείο Τύπου και να το τυπώσουν εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα μόλις την Τρίτη τοποθετήθηκαν κάγκελα γύρω από την πισίνα που θα διεξαχθούν οι αγώνες πόλο, όπου η πρεμιέρα των αγώνων έγινε χτες, ενώ η κερκίδα Τύπου μάλλον δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που υποδηλώνει...

Και ενώ ισχύουν όλα αυτά, το παράξενο της ιστορίας είναι ότι οι Σεβιλλιάνοι θεωρούν τη διοργάνωση σαν πρώτες εξετάσεις για την υποψηφιότητα που θέλουν να βάλουν στη διεκδίκηση... των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ