Παρασκευή 3 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
"Σβήνει φωτιές" ο Μ. Εβερτ

Να εξευμενίσει τον Θ. Κασσίμη επιχείρησε χτες ο πρόεδρος της ΝΔ

Εκρήξεις εξακολουθεί να προκαλεί στη ΝΔ η "απογοητευτική" εμφάνιση των βουλευτών της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τα καζίνο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Μ. Εβερτ επιχείρησε αργά το απόγευμα να κλείσει το θέμα, καλώντας για συζήτηση τον βουλευτή Θ. Κασσίμη,ο οποίος από το πρωί χτες εξέφραζε, μέσω των "ερτζιανών", την αγανάκτηση και την οργή του για την αποδοκιμασία των βουλευτών που χειρίστηκαν το θέμα στη βουλή από την πλευρά της ηγεσίας του κόμματος.

Μετά τη συνάντηση το περιβάλλον του Μ. Εβερτ θεωρεί το θέμα λήξαν, ενώ από την πλευρά του "θιγόμενου" βουλευτή γίνεται λόγος για ηθική ικανοποίηση αλλά συμπληρώνεται ότι η πολιτική διάσταση του θέματος παραμένει.

Εξάλλου νωρίτερα ο Θ. Κασσίμης είχε στείλει επιστολή στον ΓΓ της ΚΟ της ΝΔΣτ. Δήμας με την οποία του ζητούσε εξηγήσεις για τη δήλωση του Β. Μαγγίνα με την οποία αποδοκιμάζονταν εμμέσως οι βουλευτές για την εμφάνιση του κόμματος στη Βουλή, καθώς και συνεδρίαση της ΚΟ με θέμα την τακτική της ΝΔ και την οργάνωση της δημόσιας αντιπαράθεσης.

Ηγετικά στελέχη του κόμματος όπως ο Γ. Βαρβιτσιώτης και Γ. Σουφλιάς φέρονται να διαφωνούν με την αποδοκιμασία των βουλευτών, ενώ από την πλευρά του Στ. Μάνου οι ευθύνες αποδίδονται στην καλλιέργεια προσδοκιών από την πλευρά της ΝΔ, η οποία ωστόσο δεν είχε συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ