Τετάρτη 8 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Να τα χτυπάω εγώ;"

Κατσάδα Λίμπρεχτς για τα χαμένα πέναλτι

Γερή... κατσάδα στους παίκτες του Ολυμπιακού έριξε χτες ο Τάις Λίμπρεχτς για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ. Ο Ολλανδός μεταξύ άλλων τόνισε: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει. Ξεκινάμε πολύ καλά και μετά το δεύτερο γκολ ο καθένας παίζει για τον εαυτό του. Πρέπει να συνέλθετε το συντομότερο αν θέλετε να βγούμε στην Ευρώπη". Ο Λίμπρεχτς αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των ερυθρολεύκων στα πέναλτι: "Το χτύπημα των πέναλτι θέλει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Εμείς, δυστυχώς, δεν έχουμε τέτοιο παίκτη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να μπω να τα χτυπήσω εγώ;". Καταλήγοντας ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά μίλησε και για το γκολ που δέχτηκε ο Στρακόσια: "Ηταν ένα αστείο τέρμα. Με προβληματίζει η ευκολία που δεχόμαστε τα γκολ. Ελπίζω τόσο ο Στρακόσια όσο και ο Τοχούρογλου να ανεβάσουν την απόδοσή τους ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα μετόπισθεν".

Κατά μόνας γυμνάστηκαν χτες οι Σαπάνης, Μαυρομμάτης και Ρεφενές που είναι τραυματίες. Ελαφρά ξεκίνησε και ο Βασίλης Ιωαννίδης που πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό.

Δεν είδαν με καλό μάτι στην ΠΑΕ την απόφαση του αθλητικού δικαστή να τιμωρήσει τον Βασίλη Καραπιάλη με μια αγωνιστική για τη λέξη "παλιόπαιδο" σε βάρος του Βασίλη Νικάκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ στο παρελθόν Σαραβάκος και Μανωλάς έχουν εκφραστεί με βαρύτερους χαρακτηρισμούς για διαιτητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ