Τετάρτη 8 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ακριβή η ομελέτα...

Αποκλεισμός τριών αγωνιστικών σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους αγώνα

Ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών κόστισε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η ομελέτα που έφτιαξαν οι οπαδοί τους στο πρόσφατοπαιχνίδι του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο αθλητικός δικαστής δε χαρίστηκε στους αιωνίους και τιμώρησε τον μεν Ολυμπιακό με αποκλεισμό της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 2.500.000 δρχ. τον δε Παναθηναϊκό με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 1.000.000 δρχ.

Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή σε γήπεδο της Αττικής, στους αγώνες της 22ης αγωνιστικής με τη Δάφνη, της 23ης με το Περιστέρι και της 25ης με τον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Χαλκίδα για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με τον Αρη, στην Τρίπολη για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πάτρας και θα αφήσει υπόλοιπο μιας αγωνιστικής για τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός που είχε αρνηθεί να απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή Στ. Γιακουμέλο, σε χτεσινή ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: " Δε

νομίζουμε ότι με τις ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα αποδίδεται αθλητική δικαιοσύνη, καθώς δεν πλήττεται ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός που καλείται να πληρώσει τα σπασμένα των "πράσινων" οπαδών, οι οποίοι είχαν προκαλέσει τις περισσότερες ζημιές στο στάδιο".Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του ΠΑΟ που ισχυρίζεται ότι "ο αθλητικός δικαστης δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που του ασκείται και είναι καλύτερα να παραιτηθεί"

Οι ομελέτες έπληξαν πάντως το σύνολο των φιλάθλων, ανεξαρτήτου χρώματος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ