Παρασκευή 31 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Χρώματα" τραγουδιού

Τραγούδια ελληνικά, ερμηνευμένα από γνωστές φωνές, ταξιδιάρικες. Οι μουσικές συναντήσεις των ημερών, πολλές.

Μουσικό ραντεβού στο "Τσάι στη Σαχάρα" (Λαοδικείας 18 Ιλίσια), δίνουν μέχρι τις 17 του Απρίλη ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Ζιώγαλας.Κάθε μέρα, εκτός Δευτέρας και Τρίτης, μαζί με το πενταμελές συγκρότημά τους, θα παρουσιάζουν παλιότερα και νέα τραγούδια τους.

Μετά από δώδεκα χρόνια, η Αρλέτα επιστρέφει στην Πλάκα, στην περιοχή που έκανε τα πρώτα τραγουδιστικά της βήματα την περίοδο του "Νέου Κύματος". Εμφανίζεται στο "Ζουμ" καθημερινά, εκτός Τρίτης, μέχρι τις 15 του Απρίλη μαζί με τους Σ. Λεονάρδου και Στ. Παχίδη.

Με τραγούδια Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Καββαδία και Σπάθα,ο Βασίλης Λέκκας εμφανίζεται απόψε στο "Καφέ Παράσταση" (Βαλτετσίου 15) με τον Δ. Παπαγγελίδη στην κιθάρα, ενώ την Κυριακή στον ίδιο χώρο φιλοξενείται το συγκρότημα "Ιμερος" με τραγούδια της Πόλης και των Δερβίσιδων.

Στη σκηνή του "Μετρό" (Γκύζη και Κάλβου) και πάλι η Τάνια Τσανακλίδου.Από σήμερα μέχρι και τις 17 Απρίλη θα παρουσιάζει τη μουσική παράσταση "Μινόρε της άνοιξης".

Μέχρι αύριο, εξάλλου, παρατείνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα στο "Παλλάς", ενώ την Κυριακή ολοκληρώνονται και οι μουσικές παραστάσεις τουΒασίλη Παπακωνστανίνου και της Αφροδίτης Μάνου στη Θεσσαλονίκη.

Στο "Ραβάναστρον" (Βαρβάκη 10), από σήμερα μέχρι την Κυριακή, φιλοξενείται το "Υγρό Πυρ" και οι Ζ. Πιλαλί και Λ. Γεράλδη,ενώ αύριο στο "Ρόδον" ροκ καταστάσεις από "Τα Ξύλινα Σπαθιά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ