Σάββατο 1 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συμπαράσταση από την ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

Στους απεργούς της "Βιομπετόν Ευαγγέλου"

Τη συμπαράστασή της προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης έτοιμου σκυροδέματος "Βιομπετόν Ευαγγέλου",που για 9η μέρα συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα ενάντια στις παράνομες απολύσεις πέντε συναδέλφων τους και στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του εργοδότη και των πολιτικών προστατών του, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Καταγγέλλουμε - τονίζεται στην ανακοίνωση - την πολύπλευρη πολιτική κάλυψη που δίνουν οι τοπικές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στον ασύδοτο εργοδότη Ευαγγέλου. Ετσι ενώ η Επιθεώρηση Εργασίας - συνεχίζει - αναγνωρίζει ότι τα αιτήματα είναι δίκαια και οι απολύσεις παράνομες, στην πράξη δεν κάνει τίποτα. Παράλληλα, και η διεύθυνση της τροχαίας αδιαφορεί για τις καταγγελίες του σωματείου ότι ο εργοδότης κυκλοφορεί παράνομα, επικίνδυνα οχήματα.

Η προκλητική πολιτική κάλυψη - επισημαίνεται - που δίνει το κυβερνητικό κόμμα έρχεται ως συνέχεια της ανοχής που έχουν δείξει προηγούμενες κυβερνήσεις στις παράνομες εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου εργοδότη, σε χώρους δίπλα στο αεροδρόμιο, όπου απαγορεύεται η δόμηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ