Τρίτη 18 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ας ξεμπερδεύουμε μαζί τους

Μας είχε ζαλίσει προεκλογικά ο ανεκδιήγητος Θ. Πάγκαλος και οι συνοδοιπόροι του, με το δήθεν εξοντωτικό δίλημμα: "Θα αφήσετε το Δήμο Αθηναίων να πέσει στα χέρια της Δεξιάς;" και άλλα τέτοια γελοία.

Τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του στη δημαρχία από τον"κ. Τίποτα", όπως αποκαλούσε τον Δ. Αβραμόπουλο ο εκλεκτός του Α. Παπανδρέου υποψήφιος δήμαρχος, αποδείχτηκαν αρκετοί, όχι μόνο για να εξανεμιστούν, όχι οι όποιες ανούσιες διαφορές "προγραμμάτων", αλλά και για να αποδειχτεί ένθερμος υποστηρικτής ο Θ. Πάγκαλος του δημάρχου Αθηναίων. Μάλιστα, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την "υψηλών τόνων" προεκλογική τακτική του, ο Θ. Πάγκαλος υποστήριξε, μιλώντας χτες στο "Φλας", ότι επιβαλλόταν για να "μην πάει ο κόσμος στο σπίτι του" (!).

Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πάντα - όχι μόνο στις δημοτικές εκλογές - αυτό επιδιώκουν, σε αγαστή συνεργασία, στο παρασκήνιο; Στο εγκλωβισμό του κόσμου και την υφαρπαγή της ψήφου του; Μετά συνωστίζονται στα "Μέγαρα Μουσικής"...

Είναι καιρός - και ευτυχώς υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα - οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, γενικότερα, να πάψουν να νομιμοποιούν με την ψήφο τους την εφαρμογή μιας αντιλαϊκής πολιτικής, "διαλέγοντας" τον "καλύτερο" ανάμεσα στους διαχειριστές της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ