Τρίτη 18 Απρίλη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενοχλήθηκε...

"Ποιο είναι το σχόλιό σας για την εκτίμηση που διατυπώνεται, ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Αστυνομία, επιτρέποντας σε κάποιους να εισβάλλουν μέσα στα πανεπιστήμια, έχει σαν στόχο να θέσει τελικά επί τάπητος το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου;", ρωτήθηκε χτες, από το "Ρ", ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο τελευταίος, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι πολλές φορές δεν έχουν σημασία οι απαντήσεις της κυβέρνησης, αλλά οι ερωτήσεις που της τίθενται, ενοχλήθηκε."Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο... Και δε χρειάζεται να τίθενται οι ερωτήσεις κατά τέτοιο τρόπο, ο οποίος, αν μη τι άλλο, είναι έμμεση υπαγόρευση των απαντήσεων της κυβέρνησης" (!), δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος, χωρίς να αποκλείσει τα αναφερόμενα.

Είναι φανερό πού οφείλεται η ενόχληση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Οχι, βέβαια, στην ύπαρξη κάποιων ανύπαρκτων υποβολέων, που "υπαγορεύουν" τις απαντήσεις του. Οφείλεται, απλά, στην ύπαρξη των πραγματικών υποβολέων που καθορίζουν την πολιτική της κυβέρνησης. Και η πολιτική της στο θέμα του ασύλου φαίνεται ότι έχει άμεση ανάγκη τις "πολυσχιδείς" δραστηριότητες της Αστυνομίας για να μπορέσει να προωθηθεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ