Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραδιάζει με τραγούδια
  • "Βραδιά Ποντιακής Παράδοσης" πραγματοποιείται σήμερα (8.00 μμ), στο Θέατρο Πέτρας - Πετρούπολης,στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πέτρας '97.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό, τραγούδια, ποίηση και βυζαντινή μουσική.
  • Οι "Χαϊνηδες" τραγουδούν σήμερα (9 μμ), στο Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη",στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα,ενώ αύριο, στο ίδιο μέρος, στο πλαίσιο του κύκλου "Βραδιές Τιμής",διοργανώνεται συναυλία αφιερωμένη στους Νίκο Γκάτσο - Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.Τραγουδούν οι Γιάννης Θωμόπουλος και Νίκη Βαλσάμη.
  • Μετά από 46 συναυλίες στην επαρχία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δίνει τη δεύτερη συναυλία του στην Αθήνα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα συναντήσει τους φίλους των τραγουδιών του την Παρασκευή, στο γήπεδο "Ηφαίστου" στο Περιστέρι.
  • Συναυλία εφ' όλης της ύλης δίνει ο Μανώλης Ρασούλης,αύριο στο Θέατρο Λυκαβηττού.Με συνοδούς οχτώ μουσικούς και τον Νίκο Χατζόπουλο (βιολί), τραγουδούν οι: Λάμπρος Καρελάς, Ναταλία Ρασούλη, Κατερίνα Σιάπακα και Ανδρέας Καρακότας.Συμμετέχουν ακόμη οι Γλυκερία, Δ. Κοντογιάννης, Ελ. Λεγάκη, Αγάθωνας, Αντ. Καφετζόπουλος.
  • Ροκ (ελληνικό και ξένο) θα ερμηνεύσουν σήμερα ερασιτέχνες μουσικοί του Δήμου Ταύρου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου, "Ταύρεια '97",ενώ αύριο θα εμφανιστούν οι"Χαϊνηδες".
  • Η Ορχήστρα της Βασιλικής Οπερας - Κόβεντ Γκάρντεν εμφανίζεται σήμερα (8.30 μμ) στο Ηρώδειο, με σολίστ τον διακεκριμένο πιανίστα Μπ. Μπερεζόβσκι.
  • Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η Αφροδίτη Μάνου συντραγουδούν σήμερα (9.00 μμ), στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, τραγούδια αγαπημένα από τις δεκαετίες του '40 και του '50. Είσοδος ελεύθερη.
  • Οι "Ζωντανοί Νεκροί" και οι FF. C. - FORTI FIED CONCEPT,φιλοξενούνται σήμερα (9 μμ) στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Παπάγου. Αύριο, στο ίδιο μέρος, θα παρουσιαστούν οι "L in S" και "Drops". Επίσης, οι "Φλάουερς οφ Ρομάνς" θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλιά"Μπρίλιαντ Μιστέικς".
  • Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας τραγουδά αύριο, στο Υπαίθριο του Μύλου Θεσσαλονίκης, για την ειρηνική συνύπαρξη. Μαζί του ενώνουν τις φωνές τους οι: Λία Τζιαμπάζη, Χαλίλ και Μεχμέτ Μουσταφά, Ισμαήλ Αμέτ και Γιάννης Καλιάνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ