Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Συγκίνηση...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ τέτοια δήλωση του Σημίτη, για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ρόλο της στο σήμερα κτλ. και θα συγκινηθούμε!

***

Ο άνθρωπος τον πονάει το θεσμό, όχι αστεία! Μόνο που τον πονάει... κυριολεκτικά, με την πολιτική που ακολουθεί κι όχι μεταφορικά.

***

Είναι, λέει, και πολιτική υπόθεση οι δημοτικές εκλογές. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους δήμους της χώρας στις δυνάμεις της συντήρησης, του πισωγυρίσματος και του αυταρχισμού.

***

Σωστό. Πολύ σωστό, κ. Σημίτη. Δε θα τους αφήσουμε στο ΠΑΣΟΚ!

***

ΑΓΑΠΗΤΟΙ κάτοικοι των Γρεβενών, σεισμολόγοι δεν είμαστε, αλλά σας λέμε... να ανησυχείτε για τις δονήσεις του εδάφους στην περιοχή. Οχι τόσο για το ενδεχόμενο του σεισμού, αυτό ξεπερνιέται, αλλά... για το ότι την πρόληψη τέτοιων καταστάσεων έχει αναλάβει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

***

Ασχημο πράγμα να εξαρτάσαι από τον Λαλιώτη.

***

ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ,δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός κ. Παπαδόπουλος, οι διοικητές που κάνουν παράνομες προσλήψεις στο δημόσιο και όπου αλλού, μετά την επέκταση του ν. 2190.

***

Μα καλά, υπάρχει διοικητής που θα τολμήσει τέτοιο πράγμα; Διοικητής που δε θα θελήσει να εφαρμόσει την κυβερνητική πολιτική; Εσείς δεν τους διορίσατε όλους;

***

Εκτός πια κι αν για τα ρουσφετολογικά όργια, στα οποία μας έχετε συνηθίσει τόσα χρόνια, φταίγανε οι διοικητές των οργανισμών. Μόνοι τους φαίνεται το αποφασίζανε.

***

ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝΕ,τρελαθήκανε και πιθανώς να αφρίζουν οι... γνωστοί φεμινιστικοί κύκλοι του Συνασπισμού με μια δήλωση του ευρωβουλευτή του κόμματος Α. Αλαβάνου, υπέρ της διατήρησης της απαγόρευσης εισόδου γυναικών στο Αγιον Ορος. Βγάλανε ανακοίνωση που του σέρνουν "τα εξ αμάξης", αν και δεν τον αναφέρουν ονομαστικά.

***

Να παρέμβει στη διαμάχη πάραυτα ο πρόεδρος του κόμματος. Δεν μπορεί ο Σημίτης να προαναγγέλλει ενότητα των δημοκρατικών δυνάμεων ενόψει δημοτικών, κι ο ΣΥΝ να διχάζεται με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι... aristero, δεν είναι sic!

***

ΔΙΧΑΣΜΟΣ,όμως, έχει πέσει και στο τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ, απ' ό,τι μαθαίνουμε. Και ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός της ύπαρξης διαφορετικών γνωμών, για το ποιος θα πάρει την εξασφαλισθείσα ήδη συνέντευξη της Δήμητρας Λιάνη.

***

Χατζηνικολάου ή Τσίμας; Ιδού το μέγα ερώτημα, που βασανίζει το κανάλι και όλα εκεί στην Παιανία θυμίζουν σαιξπηρικό τοπίο...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2004-02-05 00:00:00.0)
ΝΔ: Πρώτα «κράτος δικαίου»! (2002-02-22 00:00:00.0)
Ο δικομματισμός και οι ...«αριστεροί» του! (2001-03-20 00:00:00.0)
Τα χειρότερα είναι μπροστά (1997-09-14 00:00:00.0)
Το "σοσιαλιστικό" Μάαστριχτ! (1997-05-29 00:00:00.0)
Το "σοσιαλιστικό" Μάαστριχτ! (1997-05-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ