Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Συνεχίζουν ακάθεκτοι

Με δεύτερες εκτός έδρας νίκες, στην κορυφή ΠΑΟ, Ηρακλής και Ιωνικός

Τρεις στο γύρο. Παναθηναϊκός, Ιωνικός και Ηρακλής "έκλεψαν" την παράσταση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής την περασμένη Κυριακή, αφού έχουν μόνο νίκες από το ξεκίνημα.

Οι "πράσινοι" του Βασίλη Δανιήλ πέρασαν νικηφόρα από την Πάτρα με ένα γκολ του Γ. Χ. Γεωργιάδη, όμως τα... παρατράγουδα στις εξέδρες από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" επισκίασαν την επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Πάτρα βρέθηκαν οι Ιταλοί μάνατζερ Ρ. Καλέντα και Τ. Ουμανκόνι, που δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την απόδοση του "κοντού" Γεωργιάδη αλλά και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Ιωνικός του Γιάτσεκ Γκμοχ... χτύπησε στο τέλος στη Βέροια με τον Σκοτσέζο Μπρούστερ, που δεν... τσιγκουνεύτηκε να δώσει τους βαθμούς στους Νικαιώτες.

Στα ίδια χνάρια και ο Ηρακλής, που με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο κάνει... θαύματα. Ο Γηραιός "καθάρισε" τον Εθνικό με γκολ του ταλαντούχου Κωνσταντινίδη στο Φάληρο.

Τα άλλα ματς της αγωνιστικής: Ο ΠΑΟΚ μπορεί έξω να πηγαίνει καλά, όμως εντός... δράμα. Στην Τούμπα ήρθε ισόπαλος με την Ξάνθη και οι μουρμούρες άρχισαν...

Σπουδαίο παιχνίδι στον Κορυδαλλό, όπου Προοδευτική και ΟΦΗ μοιράστηκαν τέρματα, βαθμούς και εντυπώσεις.

Μόνο βαθμούς σε ένα μέτριο ματς μοιράστηκαν Καλαμάτα και Πανιώνιος.

Τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα "γεύτηκαν" Απόλλωνας και Καβάλα που επικράτησαν στα "σπίτια" τους Πανηλειακού και Αθηναϊκού αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ