Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΕΥΡΩ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Φοβήθηκε τον καιρό...

Τα συμπεράσματα Μπάγεβιτς για τη Ρόζεμποργκ. Νίκες Αρσεναλ, Φερεντσβάρος

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες προβλημάτισαν περισσότερο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά η απόδοση της Ρόζεμπουργκ. Οπως τόνισε ο "ερυθρόλευκος" προπονητής που παρακολούθησε τη νορβηγική ομάδα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πολύ γρήγορη ομάδα και δυνατή, που παίζει απλά. "Οι καιρικές συνθήκες όμως που προβλέπεται να επιδεινωθούν μέχρι την ημέρα του αγώνα, είναι που θα πρέπει να μας προβληματίσουν", επισήμανε ο Ντούσκο.

Η νορβηγική ομάδα βρίσκεται μια "ανάσα" πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια χρειάζεται μόλις ένα βαθμό, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπόντο Γκλιμτ και έτσι η φιέστα για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος αναβλήθηκε.

Στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ αναρριχήθηκε η Αρσεναλ, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τσέλσι με 3-2. Ηγέτης της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ ήταν ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο οποίος πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ των "κανονιέρηδων".

Επέστρεψε στις νίκες η Φερεντσβάρος, που στην 8η αγωνιστική του Ουγγρικού πρωταθλήματος συνέτριψε τη Βιντεότον με 4-1. Ετσι τώρα η αντίπαλος του ΟΦΗ βρίσκεται στην 7η θέση, με 14 βαθμούς.

Ο Μαχλάς

Εξάλλου, στην Ολλανδία συνεχίζει να διαπρέπει ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 γκολ. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ σημείωσε το γκολ στο 1-1 της Βίτεσε με την Γκρόνιγκεν, δίνοντας έτσι στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ