Τρίτη 23 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Συμφώνησαν" οι προπονητές

Σε πελάγη ευτυχίας, έπλεε ο Ντουμίτρι Ντουμιτρίου μετά τον αγώνα, αφού, όπως τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, η ΑΕΚ πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να μη χάσει και έφυγε νικήτρια.

"Εάν κατάφερνε ο Ολυμπιακός να πετύχει κάποιο γκολ στα πρώτα λεπτά που είχε κλασικές ευκαιρίες, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Περάσαμε δύσκολες στιγμές στην άμυνα, αλλά καταφέραμε και ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι.

Στο Β μέρος ο Ολυμπιακός ανοίχτηκε, αλλά η πίεση του χρόνου και του κόσμου του για κάποιο γκολ τούς άγχωσε. Εμείς καταφέραμε στην κλασική μας ευκαιρία να πετύχουμε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στην άμυνα και στον Ατματζίδη που κράτησαν το μηδέν", επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στην αντίπερα όχθη, κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκε λιγομίλητος στη συνέντευξη Τύπου.

"Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ, αλλά σίγουρα εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια έχουμε τέτοιου είδους αποτελέσματα. Χάσαμε ένα ντέρμπι, αλλά έχουμε πολλά ακόμα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ".

  • Στο χτεσινό ντέρμπι κόπηκαν 31.470 εισιτήρια και εισπράχτηκαν περίπου 64.874 εκατ. δρχ.
  • Θύματα της μανίας των χούλιγκαν "έπεσαν" πάνω από 200 πλαστικά καθίσματα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ