Πέμπτη 2 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διάλογος για τα μάτια

Οι "νέες" προτάσεις της ΕΠΑΕ δεν ικανοποιούν τον ΠΣΑΠ

Διάλογος, με σκοπό τις εντυπώσεις, τουλάχιστον από την πλευρά της ΕΠΑΕ, ήταν τελικά η τριμερής συνάντηση με τη συμμετοχή ακόμα ΕΠΟ και ΠΣΑΠ. Ουσιαστικά η διοργανώτρια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν αποδέχτηκε τα βασικά αιτήματα των παιχτών και προσπάθησε με κινήσεις τακτικής να τους ρίξει...στάχτη στα μάτια.

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής (ΕΕ) παρέπεμψε το θέμα των μη κοινοτικών σε τριμερή επιτροπή. Οπως είναι προφανές η επανεξέταση θέλει χρόνο, άρα τουλάχιστον για φέτος η αύξηση θα ισχύσει... Το γνωστό ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Επιπλέον, επιμένει τ ανταλλάγματα που προβλέπονται σε ορισμένα συμβόλαια να καταβάλλονται τμηματικά, ενώ οι παίχτες ζητούν εφ άπαξ εξόφληση.

Ομως, η προσπάθειά της μάλλον πέφτει στο κενό. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Α. Αντωνιάδης, δήλωσε χτες στο "Ρ": "Δε με ικανοποιεί η απόφαση της ΕΠΑΕ. Φοβάμαι πως θα 'χουμε προβλήματα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά". Πρόσθεσε ότι"κλειδί στις εξελίξεις είναι η ΕΠΟ". Το ΔΣ της θα πάρει σήμερα την τελική απόφαση. Αμέσως μετά θα συνεδριάσει η ΕΕ του συνδέσμου και ανάλογα θα καθορίσει τη στάση του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ